Bu pişman olmam gereken bir şey mi ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bu pişman olmam gereken bir şey mi ?
-
03-10-2022, 07:45:07Hepinize iyi akşamlar .Biraz uzun olabilir şimdiden cok ozur dilerim.Gittiğim bir gezide eski erkek arkadaşımla tanıştım.8 aya yakın bir ilişkimiz vardı.Ama yaklaşık 2 ay once tartışmadan medenice ayrıldık.Şimdi sorum şu bayanlar erkek arkadaşım doktordu bende diş hekimi olacağım inşallah.Acıkcası eski sevgilim tip olarakta gayet yakışıklı genel olarakta sakin beyfendi bir tipti ama şu 3 temel sebebten ayrıldım kendisinden.Cok ilgisizdi bana karşı elbette mesleği yuzunden veya kişiliği yuzunden boyle olabilir ama ben bu tarz bir ilişkiyi kaldıramayacağımı farkettim.Gece dışarda kalsam ona bile tamam hayatım iyi geceler derdi o derece, nerdesin kimlesin demezdi.İkinci olarakta aldatma olarak değil ama tanıştığı hemşire arkadaşları ile instgram uzerinden surekli konuşuyordu.Konuşmaları ben gordum eski sevgilim de yurume gibi bir durum yoktu ama mesela kızlar surekli mesaj atıyor yaptığı yemeğin fotoğrafını falan atıyor ,her hikayesine cevap veriyorlar cocuğun o da bu bayanlarla olan sınırını cizemiyor yani benim sevgilim var bu kadar konuşmam gerekli mi ayırt edemiyor.Son olarakta ki en kotusu kesinlikle bu kilolu olmadığım halde kilolusun biraz kilo ver yada dişlerin boyle kaşların boyle diye surekli eleştiriyor , yani dış gorunuşe takıntılı.Neyse sonucta ben bunlara dayanamdım ve ayrılmak istedim .Acıkcası pişmanda değilim rahatladım bu ilişki cok yoruyormuş beni.Ama arkadaşlarım bana acır gibi davranıyorlar bir daha doktoru boyle yakışıklısını nasıl bulacaksın diyorlar.Pişman olursun diyorlar ama bayanlar size soruyorum herşey meslek mi tip mi ? Onemli olan karşılıklı sevgi saygı değil mi ? Onlar boyle davranınca bende kotu hissediyorum acaba diyorum? Ben şuan evlilik falan duşunmuyorum zaten , sırf doktor diye bu ilişkiyi surdurmeye gerek var mı yani insanları anlayamıyorum