Kızlar merhaba,
Eski konumu hatırlayanlar olur belki şimdilik guzel gidiyo herşey. Konumla alakalı olduğu icin boyle bi giriş yaptım. Sıkıntım sağlık. Daha doğrusu ben de tanımlayamıyorum ne olduğunu.
Ozellikle geceleri oluyor bu durum birdenbire herşey cok kotu olacak başıma kotu birşey gelecek hissi oluşuyo ve kalbim deli gibi atmaya başlıyor, o an olecekmişim gibi hissediyorum. Ama sadece hızlı hızlı atıyor kalbim, batma sıkışma gibi bir durum olmuyor. Ama saatlerce uyumaya calışıyorum, aklıma bir suru kotu şey geliyor, gecmişimde yaşadığım kotu olayları hatırlıyorum sonra sabaha kadar uyuyamıyorum.
Hayatımda olumsuz donemler gecirdim, ara sıra yine oluyor boyle tatsız şeyler ama onceden daha kotulerini yaşadım hic boyle bi durumla karşılaşmadım. Bazen gun icinde oluyor, kalbim hızlı hızlı atıyor kotu hissediyorum sonra geciyor.
Onceden hic boyle bir şey yaşamadım, cok daha kotu şeyler oldu ama aklıma binbir turlu kotu senaryolar gelmemişti hep sakinleştirmeye calıştım kendimi. Buraya yazıyorum cunku ben de tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Fiziksel bir durum mu yoksa psikolojik mi eğer psikolojikse ne kadar ciddiye alınacak bir durum bilemedim. Benim gibi buna benzer şeyler yaşayan kişiler olmuştur diye bi uzmana gitmeden sizlere sormak istedim. Kolay kolay doktora gitmem hele boyle basit gorunen bişey icin gitmek istemedim acıkcası komik gorunebilir diye.
Nedir bu anlayamadım?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Nedir bu anlayamadım?