Başaramadım
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Başaramadım
-
03-10-2022, 07:44:50Hanımlar uzun zamandır yazmıyordum beni belki hatirlarsiniz. Eşim vefat edince anaokulu acmıştım. Yaklaşık 8 ay olmuştu. Ve bugun okulu devrettim ben beceremedimKendimi cok kotu hissediyorum. O kadar bunaldim ki. Veliler ...En basiti ni soyluyorum cocuğum 5 kilo verdi bunun.hesabini ver diyenden tut,cocukların hasta olmazsa ayın 15 inde veriririm aidatını diyen,burası Milli Eğitime bağlı ise niye aidat veriyorum gibi En son soyle bir şikayetle karşılaştım kızartın kaldıramıyorum dedim sınıf kapıları neden dışarı doğru acılıyormuş. Mufettiş bu şekilde rapor yazıyor ve ruhsatım bu şartlar altında verildi desem de .. Ne zormus bir anaokulu muduru arkadaşım dedi ki bir ateşten almışsın kendini bir ateşe atmissin.Aynen oyle oldu psikolojim yerle bir oldu. Gecen uc bey velim akşamın 6 sında geldiler. Neden yemek listesinde olmayan seyelr veriyorsunuz yada yazılanı veriyrosunuz.Ne gibi dedidedim cocuğum ekmek yemiş ama borek vardı o gun dedi. Kamera kaydını actim bakın borek yiyor dedim.Vel hasılı kelam herkes şimdi ne diyecek bana beceremedi degil mi.En cok uzulduğum konu bu . Akşam olunca cocuğuma ilgilenemiyorum kafam doluyordu.Nasil ki herkesin kıymetlisi cocuğu ama benim oğlumun da benden başka kimsesi yok. Bu şekilde karar alıp devrettim. Etraftan konuşulacak şeylere hazır değilim galiba . En cok.urkuten şey de bu