merhaba sevgili kk uyeleri.
cok mutsuzum ve bu sıkıntımı da burdan başka hicbir yerde, hicbir kimseye anlatamam. sizlerden sakin olmak ve yanlış bir tavır sergilememek adına fikir almak istiyorum.
benim annem ve babam eskiden beri tartışmalı ve bol laf dalaşına girmeli bir evlilik suruyorlar. babam aşırı tutucu ve baskıcı biri. eskilerde anneme vurduğu da olmuştu. babam annemi seviyor buna eminim fakat hem gosteremiyor hem de fazla baskı kurdu bu zamana kadar annem uzerinde, istediği beklediği bircok şeye yanıt veremedi. annem ise ona gore dahat rahat biri ve cok eskilerden beri bıktım bu adamdan, keşke babanizla evlenmeseydim, hayatımda hic mutlu olmadım,sevilme duygusunu yaşamadım, herkesin ilişkisini kıskandım vs gibi konusurdu.
evet babam bu konularda annemin ihtiyaclarına cevap veren bir adam hic olmadı.
fakat şu anki durum sebebi ne olursa olsun kabul edilemez. cok kotu, cok canımı sıkıyor. nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum.
iki gun once farkettim ki annem başka bir adamla goruşuyor. cok buyuk ihtimal sosyal medyadan tanıştılar. 50 yaşında bir insana hesap soracak değilim. keşke yapmasa ama ne diyeceğimi bilemiyorum. babam icin cok uzuluyorum. aynı zamanda annem icin de uzuluyorum. bu konudan bağımsız, bilmiyor gibi, dun babama sitem ettiği sırada cok mutsuzsan boşan dedim ilk kez. bu yaştan sonra millet ne der diyo. napacaksın milletin ne dediğini diyorum ama anlamıyor. millet bunu duysa ne diyecek duşnemiyor heralde.
uc maymunu oynayacaktım ama bugun olanlardan sonra iyice sinirlerim bozuldu.
bu adam utanmadan kucuk kardeşim varken annemin yanına geliyor. kardeşim anlamıyor ama safca anlattığı şeylerden o kadar acık ki o adam olduğu. kimdir necidir tanımıyorum ama bu kadar rahat olması cok aşağılıkca. ustelik kardeşim bugun anlamasa da buyuduğunde anlayacak bu durumu. ve eminim anneme hic saygı duymayacak. onun adına ben uzuluyorum.
napacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum. bu rezaletten nasıl kurtaracağım ailemi bilmiyorum.
cok zor durumdayım, caresiz hissediyorum.
annem babamı aldatıyor
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- annem babamı aldatıyor