Bu ayın 24'unde evleneli 5 ay olacak ben aslında evlenmeden once 1 sene bebek duşunmeyen biriydim fakat canım kayın validemin cok istemesi (cidden canım kendisini cok severim

Size sormak istediğim;
-Sizce henuz 5 aylık evliyken hamile kalmanın eksileri ve artıları ne olabilir Allah'a şukur borcum harcım yok evim kira ama kayın validemin arkadaşının evi 2 ay kira vermesek ucuncu ay yoksa yine vermeyin birdahaki ay verirsiniz diyecek biri ilk ay yeni evlendiniz ilk ayınız cok para harcamayın deyip faturaların yarısını odeyen biri o yonden de sıkıntımız yok maddi acıdan şuan iyiyiz ama cocuk olunca masraflar artınca maaşlar yetmeyebilir farkındayım belki hamile kalırsam calıştığım yerden cıkartırlar beni buraya gireli de 2 ay oldu tam herkesi tanımıyorum ama sekreter olduğum icin beni doğum sonrası idare edemeyebilirler sadece eşimin calışması ile gecimimiz zor olur mu bebek olursa onunla uğraşması eşimle cinsel yonden yaşayabileceğim sıkıntılar hamileyken zorlanabileceğim şeyler bana bunlardan bahsederseniz ve sizce bebeğim olursa tum olumsuzluklara goğus gerebilmek icin ne kadar tecrube edinmem gerek bana artılarından eksilerinden fikir verirseniz cok sevinirim