Merhaba herkese
Gecenlerde bir sınav gorevindeydim , arkadaşımla otururken onun eski okulundan bir oğretmen geldi ve muhabbete başladılar , sen evlenmedin mi hala ya dedi cocuğa benim arkadaş , o da guldu yok hala dedi.. Baktım eli yuzu duzgun sevimli bir tip , ama arkadaşıma hic bişey de sormadım..
Ertesi gun arkadaşım yanıma geldi , bir oğretmen arkadaş seninle tanışmak istiyor dedi, dun konuştuğun mu diye sordum , evet o dedi ben de olur dedim .
Sosyal medyadan mesaj attı ama eklemedi , telefon numaramı istedi verdim konuştuk , mesajlaştık , buluştuk hatta , gayet de guzel gecti , tam istediğim aradığım bir tip kendisi , uzun zamandır sanki beklediğim o ..
Ama sanki onda o ışık yok gibi bilemiyorum , benim ailem somestr icin burda , İlk buluşmak İstemesinde seni zor durumda bırakmak istemem , istersen ailen gidince daha rahat goruşuruz demişti ben de onemli değil cıkabilirim ben demiştim , goruştuk , gun icin de mesaj atıyor ama sadece bir kere falan nasılsın neler yapacaksınız bugun gibi .. ben de atıyorum napıyosun nasılsın diye, cevap veriyor ama sanki kısa kısa , oyle saatlerce hic muhabbet etmedik .

Belki okulun acılmasını daha rahat goruşmeyi istiyordur , belki mesajlaşmayı sevmiyordur bilmiyorum ama ben de cok ısrarcı gorunmek istemiyorum..
Nasıl davranmalıyım sizce de ?