Zaten eşim de bel fıtığı cıktı 1 hafta Dr rapor yazmis ise gidemiyor ona uzulurken bunalıp alt katimda oturan teyzeye yani ev sahibine gittim ziyarete.

Binamız 4 katlı her katta cift daire var toplam 8 daire
En ust kattaki dairenin biri boş ev o da ev sahibine ait.. Ev sahibine ait 3 daire var. Diğer ikisi de bizim oturduğumuz ve ust katimdaki. Bizim maddi durumumuz şuan cok kotu. Kucuk bebeğim var. Calisamadigi icin maaşı az yatacak . Rapor parası da bir dahaki ay kesintili yatacak.
Kita 500 oduyoruz ama semt şehirin en tepesinde nasıl anlatayım cok bayır cok ucra bir yer. Merkeze cok uzak Fiyatı uygun diye oturuyorduk . Zaten bize cıkın diyen de olmadı ta ki bu akşam a kadar.

En son kirayı vermeye gittiğimde uc boş dairemi satacagim ama "sizinkini en sona bırakacağım" demisti. cocugumuz kucuk diye. Ben de en son bizimkini satacak diye telaşe etmemiştim

Bu akşam gittiğmde yalnız oturuyordu yalnız gittim oturuyorduk iyi guzel (taşındığımizdan beri her 15 gunde 1 herkes kendi kapı onunu aşağı merdivene kdr kendi siliyor,ben silemedigim zaman 2-3 kez olmuştur kapımin altına "merdiven sil" diye not gonderiyorlardi ) ama ust kattaki silmedigi zaman ben hic bişey demedim .
Onun ustundeki onun yerine sildi.
Ama kimse benim yerime silmedi.

Hepsi bir grup halinde ben yalnizim bu halimden memnunum aslında. Ne kadar cok insan o kadar sorun.
Bu şahıs hep merdivenlerin gununde silinmesine takıntılı. Hic aksamayack. Lohusaymissin hastaymissin umrunda değil.
Bana bebek gormeye geldiğinde de "ileride sizin oturduğunuz daireyi satacağım" diye gonderi yapmıştı tamam anlıyorum ANLİYORUM AMA GECENLERDE NEDEN BİZİMKİNİ EN SON SATACAGİNİ SOYLEDİ ?
Her neyse eve sahibinden kalkiyordum
herkes gorevinigyapmazsa hoşuma gitmiyor dedi . Ben de "bu ay karşımdaki silmedi . Benim kucuk bebeğim olduğu halde merdivenleri aşağıya kadar sildim şimdiye kadar teyze dedim( Cunku silmeyince not gonderiyorlardi laf isitmek istemiyordum ) o da
İki hafta once "sizin evi en son satacağım" diyen kadın bana " bak ne diyecegim kizim kendinize yaza kadar ev arayın ama acelesi yok hemen şimdi demiyorum" dedi
Bizimle ilgili problemin mi var teyze dedim
Olsa zaten soylerim kızım hemen yarın demiyorum ama en gec temmuza kadar dedi
Ama bizimkini en son satacaktin dedim
Karar değiştirdim dedi
En ust kattaki dairesini satıp eşyalarıni bizim oturduğumuz eve koyacak mis. ( Bence yalan ) orada eşya yok diye gormustum ama tam bilmiyorum şuan.
Benim ust kattaki de kiracı onu neden cikarmiyorsunuz dedim
O kiracı, evi satın alacak dedi
Canım cok sıkkın. Ev sahibi bu konuyu soyler soylemez icim daraldı kalbim carptı ve kalbim agriyor. Boyle muhabbetlere katlanamiyorum ( panik atak ) nefesim sıklaştı,sakinlesemedim 1 saat hala da sakin değilim
"Eşimi ara soyle teyze ben bilmiyorum dedim" CIKTIM.

Ben komşularla icli dişli değilim diye mi ayırıyorlar beni disliyor ne alaka

Ust kattaki uyum sagliyormus. Oyle diyor. Ben de uyum sağlamaya calıştım. Ama sıkı fiki olmak zorunda değilim. Sadece EV SAHİBİNE GİDİYORDUM

Eve gelince esime anlattım o dada annesini aradi bu konuyu anlattı. onun da canı sikkin. Zaten bebek yuzunden kavga ediyoruz bebek aglayinca bana gozlerini acıyor sinirleniyor bağırıyor ağlamasıni istemiym diyor . Zaten bana hic bir eveislerinde yardımcı degil psikolojisi bozuk agrilardan
Şimdi raporu diye yiyor iciyor oturuyor muhabbet yok bebek olunca iyice kotulesti. Uykusuzluktan yakınıyor maddi olarak zorlugumuz var az maaş aliyor
Şimdi bir de
Ev sahibi evimizi satacakmis onun derdine duşuyoruz. Allah'ım ne olur yardım et.....

Kanunlar kiracidan yana biliyorum