Heyecanımı nasıl yenerim? Yardım edin lutfen
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Heyecanımı nasıl yenerim? Yardım edin lutfen
-
03-10-2022, 07:43:28Kızlar merhaba, nasılsınız? Kac gundur bu konuyu duşunuyorum en sonunda sizlerin tavsiyelerine başvurmak istedim. Kızlar ben tek başıma şehir dışında cıkamıyorum, duşunuyorum benden 10 yaş kucuk kuzenlerim vb. yaşadıkları ulkeden başka ulkeye tek başlarına seyahat ediyorlar fakat ben tek başıma bir şey yapacak olsam hemen panik oluyorum ya başıma bir şey gelirse diye duşunuyorum heyecanlanınca kusmaya başlıyorum. Aynı şey ilişki icinde gecerli, biriyle sevgili oldum fakat ayrılmak zorunda kaldım. Onunla yalnız vakit gecirirken heyecanlanıyorum hatta heyecandan kusmaya başlıyorum ve biriyle sevgili olduğumda surekli duygularımla oynayan ilk aşkımı ruyamda goruyorum. Konudan konuya atlamış gibi oldum kızlar kusura bakmayın ama bu ara psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Sizce ben bu kafamdaki şupheciliği ve heyecanımı nasıl yenebilirim? Vakit ayırıp okuduğunuz icin teşekkur ederim, tavsiyeleriniz benim icin cok değerli. Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar, hepinizi opuyorum...