Gecmiş konularimda bahsettim galiba ama kafam karışık. Eşimle boşanma aşamasındayiz. Cok uzun oldu kusura bakmayın.
Uzak mesafe iliskisiydi bizimki ama cok ortak arkadasimiz vardı kim duysa tebrik etti. Cok iyi biri dedi ama evlenince oyle olmadığını anladım. Evlendiğim gece vajinismus oldugumu oğrendim. Uzun sure kadınlar kulubundeki sayfaları takip ettim egzersizleri yaptım. Benim icin cok ozel olmasını istediğim o an yaşanmadı maalesef. Sonra uyuşma nedeniyle acil beni psikiyatri doktoruna gonderdi. Gittiğim doktor ilac verdi stres dedi ama vajinismustan bahsetmedim . Cıkarken hamile kalmak istedigimi ilacların zararı olup olmayacağını sordum o zaman gel bakarız dedi. Bende o an vajinismus var ama yenmek istiyorum dedim. Bunu duyunca doktor tekrar cağırdı yanına eğer eşin kabul ederse 7-8 seansa cozeriz dedi.cok sevindim . Eşim dışarda beni bekliyordu yanına gittim anlattım , dediği şey bana tezgah mı kurdun? Yani ben o uyusmalari falan uydurmusum doktora getirmek icin.oyle anladım ve moralim coktu. Yine de girdik doktorun yanına . Kabul etti. Doktor egzersiz verdi ilk 4-5 hafta tek başıma yapacaktım sonra beraber. Tamam dedi. Ben egzersizleri yaptım ama bir iki kez aksattim - adet nedeniyle- o zaman kızdı bana eşim.bilmiyourm o zaman cok iyiydi doktora hediye alalım, hadi kalk egzersizleri yap falan. Sonra sıra ona gelince bir grip oldu baş ağrıları cıktı falan. Biz tanıştığımız dan beri sık sık olurdu zaten kendi anlatırdı olur bende baş ağrısı diye. Acillere gittik ne cekildi kılcal damarlarda tıkanma mı ne varmış uzmana gidin dediler. Haftalarca soyleye soyleye devlet hastanesinden iyi denilen bir doktora randevu aldı gitti . Doktor onemli değil cok eski sorun etmeyin dedi. Biz yine emin olamadik. Ozeli araştırdı ona da soyleye soyleye ozelden randevu aldigitti o da aynı şeyi dedi.bi tane ilac verdi. Hala baş ağrıları devam ediyor ama başka doktora gitmiyor kafasına gore eczaneden ilacı alıp duruyor.
Diyeceksiniz ki adam hasta tamam ama asıl sorun şu eşim banyo yapmıyor. Haftalarca yapmadığı oluyor. Banyoya girince saatlerce cıkmıyor. Yorulunca ben girip keseliyorum, sabunluyorum. Kokuyorsun diyince ozur diliyor.
Birde başı agrisin, boynu agrisin, grip gibi olsun banyo suresini uzatsin gider salonda yatar. Ama oyle arada bir değil. Haftalardır oyle. Evliliğimizin yarısında yanımda yatmamistir sanmam. Yalvardım ,, kustum olmadı. Kavga ederiz banyoya oyle girer. Dun akşam noktayı koydum ben gidiyorum dedim artık. Ya seviyorum diye boyle yapılmaz. Ben en cok aile istedim. O kadar yalnızlık cektim ki şu hayatta.bazen bu sayfada ailesinden evladından şikayet edenleri okuyorum . Bazen anneliği ovenleri okuyorum ağlıyorum..en son gecen gun okudum kalabalık bir oryamdaydim gittim tuvalete ağladım neden benim normal bir yuvam yok evladım yok diye . İlişkiyi denedik belki bir sene oldu en son ama oldu yapabildim yani. Ama tekrarlamak lazım. Yılda bir ilişki mı olur. Bebek istediğimi , kendimi ne kadar kotu hissettiğimi biliyor. Bebeklere onları seven annelerine bakamıyorum.yanlis anlamayın kiskankısk değil canım yanıyor. Bu adamdan cocuk yapsam ne değişecek. Salona kokudan giremedim az once. Bide tersledi beni.
Beni seviyor biliyorum. Ya da ne bileyim o kadar mutsuzluk gordum ki şu hayatta bu sevgi kirintisini bile aşk sandim. Yuvami bozmak istemiyorum cunku zil takıp oynayacaklar var biliyorum ama yapamıyorum. EvEislerine yardım etmez. BenB dersem ancak. Bişey istesem kırmaz normalde hemen alır
bana yardımcı olun lutfen
Galiba boşanıyoruz
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Galiba boşanıyoruz