merhaba kızlar,
iki gun once eşimin ankarada işi vardı neyse işlerini bitirince abisigile uğramış evden cıkarken abisnin cocukları amca bizde size gelelim okul tatil demişler cocuklardan biri 8 diğeri 10 yaşında eşimde 2 hafta yıllık izne ayrıldı ama ben işe gidiyorum iki cocukta bende var 6 ve 11 yaşlarında. o gun akşam eşim cocuklarla gelince şok oldum birde 8 yaşında olan cok hasta surekli oksuruyor.eşimle tartıştım ben işe gidiyorum 4 cocuğa birden sen nasıl bakacaksın dedim biri hasta annesinin yanında olması gerekmezmiydi, en azından buyuk olanı getirseydin, kucuk annesinin yanında kalsaydı dedim. benim cok sevgili elticim onlar birbirlerinden ayrılmazlar demiş. cocuk sabaha kadar oksuruyo geceleri ateşleniyor saat başı kalkıp ateşine bakıyorum sabah kalkıp işe geliyorum dun eşim abisini aramış kucuk cok hasta demiş oda bi hastaneye goturun demiş şimdi gelip alamam işlerim var demiş. ben eltimi aradım cocuk hasta geceleri ateşleniyor seni istiyor dedim canım bikac gun daha idare et zaten bizde gelip bikac gun kalır hep birlikte doneriz dedi deli oldum. ne yapayım ben kızlar. dun hastaneye goturduk ilaclarını falan aldık ama cocuk hasta iyi bakıma ihtiyacı var eşim cok beceremiyor. kayınvalidemi aradım anne ben bakamıyorum calışıyorum cocuklar sende kalsın dedim burası sobalı burda daha kotu olur enazından sizin ora sıcak diyor. ne yapayım cocukları goturup annelerinin kapısının onune kedi yavrusu gibi atıyım mı. eşimle surekli tartışma halindeyiz bu konu yuzunden ne yapayım cocuklar bacaklarıma sarıldı amca bizde size gelelim dediler anne babası da gotur cocuklara değişiklik olur dedi olmaz diyemedim diyor. bana bir akıl verin. bi anne nasıl hasta cocuğunu gonderebilir aklım almıyor.
cıldırmak uzereyim akıl verin
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- cıldırmak uzereyim akıl verin