kızlar yaklaşık 10 aydır bebek denemelerimiz var. Oncesinde o korundu ben hic ilac almadım. Hashimoto hastasıyım kafamdaki sorulara cevap arıyorum bir suru bilgi var ama yaşayanlar olarak size sormayı istedim.10 ay kısa gelebilir ama cok fazla istiyorum cocuk gece uyku girmiyor gozume.şimdi;

1.hashimoto hastasıyım eskiden pco vardı ama şuanda gozukmuyor.3 ay once kadın doğuma gittim sıkıntı yok bi sene bekle dedi.yumurtalarında sıkıntı yok yeterli dedi.dahiliyeye gittim tsh 3.2 dedi .duşurelim hamileliğin gecikmesin dedi ilacımı yukseltti.2.5 a cekcekmişiz.

2.ilk denemeye başladığımızda kontrol icin başka bi doktora gitmiştim akıntı icin ilac vermişti denemeye başla olmazsa gel klomen başlayalım demişti.ikinci doktor gayet guzel yumurtaların dedi.klomen vs bahsetmedi eşin sperm testine girsin dedi.

3.eşio sperm testine girdi.cok eskiden sperm testine girmiş tek tup tıkalı demişler.şimdi tekrar gitti tuplerle ilgili bisey cıkmadı.ileri hareketliliği %20 konsantrasyon 79 , toplam hareketlilik 29 cıktı. Cakşır otu suyuna başladık etkisi oldu mu bilmiyorum tekrar baktırmadık.

4.ben ovu test kullanıyorum.adetlerim duzenli, tahmini ovu gununde ,testler pozitif cıkıyor.yani o gun ovu oluyorum Ama bu yumurtlamışım ya da yeterli yumurta oluştu anlamına mı geliyor ? Pozitif gunelrde birlikte oluyoruz.sadece bu ay olamadı uzaktayız.onda da bi gun once oldu.umarım spermler icimde yaşıyordur.

5.şimdi bu kadar ayrıntılı anlatma sebebim ne yapacağımı bilmiyorum.tekrar doktora mı gideyim? Doktorlar sorun yok diyor ama var mu yok mu sorun? Kurlere vs mi başlayayım? Her gun ya da iki gune bir ilişkiye hep devam mı edeyim? Ya cok soru var kafamda ama o kadar mutsuzuum ki ne yapacağımı bilemiyorum.gelesi yok bebişimizin

6. Birde ablamda 3 sene hamile kalamadı meğerse adet zamanına yakın yumurtluyormuş filan.kucuktum net hatırlamıyorum ama boyle bir şey olabilir mi? Bende de var mıdır? Varsa adetliyken nasıl olcak birliktelik? Ama 14. Gun ovulerde test pozitif cıkıyor bende.

7.cok uzun oldu ozur dilerim.belki de sadece dertleşmek icin yazdım caresiz hissediyorum elimden birsey gelsin istiyorum.bebekleri cok fazla seviyorum.benim de olsun diye dua ediyorum surekli.

8.buraya kadar okuduysanız teşekkur ederim