Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yuzumden kaybeyorum cunku fazla bebeksi ve fazla cocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine cıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi universteyemi gectin sen dedi ya yuhh universteyi bitireli iki sene oldu yeminlen cıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında kucukmuş dedi Daha onceden şehirler arası yolculıkta sofor yaşımı sordu 24 deyince kaldı oyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta kucuk sanıyorlar oyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha on planda sozu daha cok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye boylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene once bir cocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı ozguvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum (