Eşim.. kişiliğimi beğenmiyor huylarımı beğenmiyor konuşmamı beğenmiyor herhangi bir işi yapışımı beğenmiyor mandalina soyuşuma kadar beğenmiyor desem abartmam. Ama... sevdiğini soyler sarılır oper ozel gunleri kutlar(burda şu ayrıntıyı veriyim ben kedi gibiyimdir ben sokulurum sarılırım operim hep cilve yaparım elini tutarım sen once ben once buna dikkat etmem edemem)
Ben cok uzun zamandır icimde hissettiğim bir şeyi size sormak istiyorum...
Sanki.... Eşim rol yapıyor gibi.
Eşim ben ona sokulmadan sokulmuyor fark ettim. Beni kalbiyle artık sevmiyor gibi. Bazı şeyler alışkanlık olmuş gibi. Sanki bana tahammul ediyor gibi... hic samimiyetini hissetmiyorum.
Kendimden bahsedeyim:
Ben mutlu zamanımızda eğlenceli cilveli neşeli duygusal biriyim. Ama cok kızıyormuşum oyle diyor eşim. Kabul ediyorum kızmalarım var ama bu onu bıktıracak kadar olduğunu duşunmuyordum. Ornek verecek olursam o bir şeyi bir cok kere eleştirmişse en son "ee yeter ama bu boyle olucak" şeklinde kızarım; şuan hatırlamıyorum ama eşimin dediğine gore her şeye kızıyormuşum. Bunun icin psikoloğa gitmeyi teklif ettim eşime insanın bunu kendisinin asabilecegini soyledi kızdı ne kadar iradesizsin dedi.
Eşimden bahsedecek olursam: cok naif beyfendi yardımcı anlayışlı hoş biridir. Kotu huyu cok eleştirir ennn ufak bir şeye bile karışır.
En son olay şu; saat 1 olmuş bebegimiz uyumuyor eşim başka odada uyumaya calışıyor cocuk avazı cıktığı kadar ağlıyor benim sinirlerim yıpranmış actı kapıyı ilacını icirdin mi dedi ben o psikolojiyle "Tabiki icirdim ya off" dedim. O da surekli kızıyorsun bıktım senden dedi. Yuzunu oyle bir ekşitti ki o an beni gercekten sevmediğini hissettim.
Ben de "sen de surekli elestiriyorsun onu napcaz dedim. Cekti gitti. Sonra gittim cocuk 2 saattir uyumuyor sinirlerim gerildi kusura bakma dedim. O da hep boylesin dedi yine yuzunu ekşitti.
Yani o guzel anlarımızı gulmelerimizi her şeyi cope atıyor.
İnsan kişiliğini beğenmediği birini sevebilir mi?
Sevmiyorsa ben de zorlamayayım.
Yakında evlilik yıl donumumuz var. Şu an kutlanacak bir evlilik gormediğim icin birşeyler yapmayı almayı duşunmuyorum. Onun da duşunduğunu sanmıyorum