Kayınvalidem,oğlum konusunda cok rahat
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kayınvalidem,oğlum konusunda cok rahat
-
03-10-2022, 07:40:53merhaba hanımlar; oğlum 6 aylık tek evladım var. Eşimin ailesi ile cok iyi anlaşırız kendi ailem gibi severim her birini. Kayınvalidem cok iyi bir insandır ama tek kotu bir ozelliği var. O da oğlum konusunda cok rahat. Mesela; diğer torunu hastaysa benim oğluma yaklaşması opmesine hic bir şey demez. Torunu hastalıktan kıvranır hastanelik olur ama oğlumun ustunden inmez. Ben sakınırım soylenirim fazla yaklaşma bak hasta olur kuzenin diye duyar ama hic oralı olmuyor. Bugunde ben icerideyken oğlumu torununun kucağına vermiş. Torunu 7 yalında koltukta oturmuştu Onuda vermiş kucağına. Neyse bir şey demedim. Mama hazırlıyordum tam iceri girdim bir baktınız,bu kalkmış ayağa oğlumu tutmuş belinden yuruyor. Anında yakaladım tuttum ve soylendim. Lutfen bir daha boyle ayakta tutma sen cocuksun duşebilirsin ve yaralayabilirsin kuzenini diye. Anne lutfen sende dikkat et dedim.oturuyordu oda orda. Cok moralim bozuldu. Eve geldim şimdi diyorumki oğlumu bir daha nasıl bırakırım babaannesine. Ben Yokken kimbilir neler oluyordur? Arada bir eşimle dışarı cıkarız bırakırız kendisine ama artık yalnız bırakmayı duşunmuyorum. Cok rahat kadın ya bu konularda. Şu saat oldu cok moralim bozuk
Bu konu hakkımda ben yapabilirim? Bir daha konuşayım mı acık acık?