Merhabalar,
Fikirlerinizi benim icin değerli. Aşağıdaki konuda yorumlarınızı merak ediyorum.
Ben şu an artık bekarım ve biriyle birlikteyim.
Bu insanla onceden aynı şehirdeydik şu an ayrı şehirlerdeyiz. Ben bir işim icin o şehre haftasonu gittim. Bu kişi benimle beraberdi hep 2 gun, yani tabi cok sık gidemediğim icin beraber vakit gecirdik hsonu...Surekli yanımdaydı fakat ben ona surekli yanımda ol demedim bunu kendi isteği ile yaptı. Garajdan aldı bıraktı bunlar da benim talebim değildi...
Bir konuşma sırasında gerildim cunku bana ozetle yanımda olduğu icin minettar olmam gerektiğini, başka kimsenin benimle bu şekilde ilgilenmeyeceğini ima etti. Yani beni garajdan alması, yemek ısmarlaması, yanımda olması gibi mesela bunları kastediyor...Ben de sevgilin varsa bunlar lutuf mu sence icten gelir ve yaparsın dedim, doğal değil mi dedim...Daha da hiddetlendi, bunlar senin gorevin gibi konuşuyorsun, bunlar benim gorevim değil dedi..Gorevin diyen yok zaten dedim ama o dakkadan sonra her soylediğim artık kabahat oldu...
ve o anda bana beni cıkarların icin kullanıyorsun dedi...Nasıl yapıyormuşum ben bunu dedim. Bana hizmet ediyormuş sonucta. Cok kırıldım o anda cunku ben beraber bir hsonu geciricez diye koşarak gitmişken aklımda ne cıkar ne kullanmak yoktu...Bence butun bu ofkenin temeli şuydu; yemeğe cıktık, kasada ben odeyeyim dedim, hemen ok dedi ve adisyonu verdi. Sonucta yol tepip gelmişim cumadan. İşim ptesi idi..bize daha cok zaman kalsın diye cuma gecesi gittim, bi yemeği de ısmarlamaz mı insan die duşundum ve o anda ona dedim ki sen ısmarlasan daha doğru olmaz mı dedim...buyuk bi hata yaparak...cunku bu laf ona cok batmış o gece ve ertesi gun hep gergindi ve en sonunda patladı cıkarların icin kullanıyorsun diyerek...ben hesabı zaten odeyecektim kasa sırası geldiğinde elinden alacaktım cok rahatsız oldum tavrından dedi...
Neyse ben ağladım bu olanlara ve kendime kızdım keşke odeseydim de şu lafları duymasaydım diye...ama ben ağlayınca asla yumusamayan bi insan kendisi...bana oyle dedikten sonra biyere oturduk ben ağladım sonra sakinleşince dedim beni cok uzdun..neyse uzatmayayım tabi kendini haklı goruyordu, ozur diledi ama o ozur boyle kinli bir ozur anlarsınız...yuksek tondan mecburi gibi...
Ayrca şunu da ekleyeyim ayrılamaz benden diye cok fazla onun egosunu yukselttiğim icin artık nerdeyse her lafım olay olmaya başladı..a desem vay sen nasıl bunu dersin...ağzına gelen her şeyi comertme soyluyor artık asla kırma kaybetme korkusu yok...hep kendini haklı goren, ne sorun olursa olsun sebebi sensin der...asla bende de hata vardı demez...ben 4 4luğum bi sorun cıkarsa sebep sen ve senin sacmalıkların...bişey desem "sacma sapan yorumlar yapma" veya cazın caz değil nazın naz değil, ilgi beklesem "kesmedi mi", bi hata yaparsam ozur diler acıklarsam "bana hikaye anlatma"
Kırıldığımı soylediğimde ben oyle bi kırılırım ki feleğin şaşar dedi bana bu olay sonrası ayrıca
Beni cıkarların icin kullanıyorsun
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Beni cıkarların icin kullanıyorsun