Kurkcu dukkanıyım sanırım
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kurkcu dukkanıyım sanırım
-
03-10-2022, 07:40:33Haziran ayında boşanmıştım aldatılma yuzunden sizinle paylaşmıştım.Bu donemde karşıya hic caktırmasam da tabiki husranım oldu.Bu donemde ne mi oldu kendimi cok dinledim yaptığım fedakarlıklarıma buyuk ofke duydum tabii kimse icin bukadar kendimi yırtmamayı oğrendim ,ve karşı tarafın bana buyuk taaruzları olmasına rağmen hicbir şey yapmadım olanları ilahi adalete teslim ettim diyebilirim.Cunku biliyordum ki kimsenin can acısı uzerine mutluluk olmaz!Bu arada ex eşimin tum ailesi beni aldattığı kadını sarıp sarmaladı vayy efendim o da cok masummuş vay efendim cok ahlakıymış ve cok saygılıymış kucuk sahil şeridinde yaşıyoruz bu olaylar duyuluyor ister istemez.Ex eşin ailesi iki tane torununu bile hic arayıp sormadı sebebi hem cok cahil insanlar hemde para kaynağı oğlanlarıydı eğer oğlanlarına onay vermezlerse para kesilebilirdi ....en buyuk etken tabiki paraydı cunku merkezleri para oyle insanlar onlara hicbir zaman bir saygısızlık yapmadım hic diyemediler seattle kotuydu deeee diğerine ovguler ooooo havada ucuştu tabiki sonra ne mi oldu tabiki o kadınla oğlu birbirine girdi cunku ohhh olsun ki ex e hayatı dar etti hala daha nasıl bir kişilikse peşini de bırakmıyormuş canıma değsin ben birşey yapmadan Allah ından buldu derdini .En buyuk kavgaları ise benim hic aramam sormam diyolog bile kurmam bu arada!!!Benim derdim ne mi peki ex koca karar vermiş benimle barışmaya(karar mercii kendisi ya) surekli rahatsız ediyordu bu anlamda en son ortak arkadaşlarımızı ortağının annesi babasını devreye soktu yuzu varmış gibi babama gitmiş ağbimi aramış annemi aramış yardım edin ben cok duzeldim yuvama geri donmek istiyorum diye ailem tavrını koymuş.Benimle konuşmak istedi konuştum asla olmaz dedim artık sana olan herşeyi kaybettim planın orda uymayınca ben senin limanın değilim aldığın yoldan devam et dedim !!Ama kızlar gercekten huzurum yok tam herşey yoluna girdi tekrar Musallat oldu ve maalesef bu şehirde mutluydum uzak olmak icin şehir değiştirmeye karar verdim (ailemin olduğu şehre)istemiyorum ama boyle de olmuyor sanırım caresiz kaldım.Şikayetci olmuyorum 2 tane cocuğum var yakıştıramıyorum kendime kapana kısılmış hissediyorum ve sadece paylaşmak istedim cok şey var sorarsanız cevaplarım yeterince uzun yazdım ....