Merhaba arkadaşlar, iyi geceler. Size bir konuda danışmak istiyorum zaten kimseye anlatamasam cıldırabilirim. Gecen konumu okumayanlar icin beş yıllık ilişki yaşadığım erkek arkadaşımla iş dolayısıyla ayrı şehirlerde uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başladık. Sevgilim evlilik konusunda ısrarcıydı ben de ailemin tavrı ve duzenimin oturmamış olması sebebiyle evliliği ertelemek istiyordum. Zor bir surecten sonra evliliği erteledik ve şu an ayrı şehirlerdeyiz. Sorun da burada başlıyor. Benim tum cevrem sağolsun her zaman moralimi bozmamak icin elinden geleni yapıyor. İşte "ozlemek iyidir, biraz hasret girsin araya, para biriktir ceyiz yap, kavuşulan gunlerin guzelliği de ayrı" gibi cumleler. Hatta burda kısa surede tanıştığım kız bile arada bu cumleleri kuruyor. Sevgilimin tarafının da boyle olmasını isterdim ama ne yazık ki destek yerine kostek. Arkadaşları umrumda değil o da pek kulak asmaz ama annesi ve ablaları iyice canımı sıkmaya başladı.
Gecen gun goruştuğumuzde yanlış biliyorum ama aile WhatsApp gruplarına baktım. Surekli yerli yersiz ben konuşuluyorum. Alaycı ve art niyetli bir tarzda hem de. "Ay arnicayı orada kapmasınlar dikkat et, gun sayıyor musun kac kaldı, ozlemiyor musun nasıl gececek bu kadar zaman, arnicaya soyle o fotoğrafı kaldırsın cok guzel cıkmış oradakiler bakmasın (whatsapp profil fotoğrafımı kast ederek), sana yıl donumunde bir tesbih alsın sabır cek" gibi cumleler. Bunun dışında zaten surekli evlilik duğun muhabbeti donuyormuş. Bunu da bana kendisi anlattı. Zamanında beni de uyarmıştı ablalarını da uyarmış surekli duğun dernek konuşmayın canım sıkılıyor ayrıyız diye. Konuşmalar da işte kız tarafı bunu takar, şoyle gelinlik iyidir, duğun giriş muziği şoyle olsun gibisinden. Bildiğiniz gereksiz muhabbetler. Sağolsun sevgilim cevaplarını veriyor saygılı bir şekilde ama onlar da "şaka yapıyoruz aaa" diye karşılık veriyor bu sefer.
Şimdi ablalar onun ben zaten bir şey yapamam ama ister istemez etkileniyor bu kadar cumleden. Ne zaman gergin olsa soruyorum ablana mı gittin diye evet diyor. Zaten yeterince zor zamanlar bizim icin niye daha da zorlaştırmaya calışıyorlar anlamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız kızlar?
Mustakbel gorumcelerimin destekleri (!)
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Mustakbel gorumcelerimin destekleri (!)