Merhaba uzun zamandır bu forumu takip eden sessiz takipcilerdenim ama artık dayanma gucum kalmadı ve konu acmaya geldi durum. Burda nice hikayeler okudum bir tanesi bile duşmanımın başına gelmesin istedim oyle şeyler gordum okudum.
Benim uzakdan bir ilişkim var bir kac ayı birlikte gecti daha sonra uzağa gitti iş sebebi ile ve surekli gereksiz şeyler yuzunden kavga ediyoruz işi stresli onu anlıyorum ama artık ben cok yoruldum tukendim . Ona gore hep alttn o alıyor bana gore de ben alıyorum . Ufacık hatamda bile hemen konu ‘ ’konuşmayalım beni mutsuz ediyorsun sure ver bana ’ ’ya geliyor. Gercekten cok yıprandım ablalarım.Bu insanla evliliği duşunuyorum onu gercekten seviyorum bana sadakatine de eminim uzakta olmamıza ragmen ama bu ani parlamaları kalp kırmaları beni cok yoruyor. Birde her kavgada ben ‘ ’aynı şeyleri esli sevgilimle yaşadım yine yaşayamam yapamam aynı hataları artık tolerans yok tahammul yok fedakarlık yok ‘ ’ a getiriyor lafı.Beni zamanında onu uzen kızla surekli kıyaslamasına dayanamıyorum artık kalbim acıyor. Uzaktan ilişki yuruten boyle şeyler yaşayanlardan yorum bekliyorum teşekkurler KK iyikivarsın.
Artik tukendİm
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Artik tukendİm