İnsanlar cokmuş vefasız suc bendemi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İnsanlar cokmuş vefasız suc bendemi
-
03-10-2022, 07:36:44Slm arkadaşlar.bazen moralim oyle bozuluyor ki.nezaman birini cok sevsem değer versem hep burnumdan geliyor.esimin arkadaşının eşi var.kendisiyle cok iyi anlaşıyoruz.halada seviyorum.ben onu ablam yerine koydum oda beni kardeşi yerine.esimin arkadaş cevresinde bayanlar arasında hep bir ayrımcılık var.biz coğuyla iyiydik.bu ablayı pek istemezler.ama biz hep bu ablayı tutardik iyi insanlar derdik.herseyine koştuk yeri geldi oda koştu.ama biz daha verici taraftik.neyse gelzaman git zaman bu arkadaş grubunda anlaşmazlıklar cekememezlik Lee oldu.bu abla bu durumu cok yapardı.bosver takma fln derdim hep.arar saatlerce onlardan bahsederdi.isimi gucumu bir elimde telefonla yapardım.sosyal medyaya fln foto attığımızda ya gordulerse bilmem ne hep onlardan bı cekintisi olurdu.grup zaten dağılmıştı.ikili uclu olmuştu herkes.neyse bı ara bunlardan biriyle bir ortamda karşılaşmış ve ışık gorunce olanlar oldu.birden bire o grubun icine girdi ve aramıza soğukluk girdi.bende biraz mesafe koydum.cunku onu zamanında cok korudum diğerlerine.cunku onun yeri bende baskaydi.bole olunca bende mesafe koydum.ben koydukca o dahada diğerlerine yaklaşıp nuspetler yapmaya başladı.digerlerini ben fazla gormuyorum o daha cok goruşuyor.ne olduysa ne konusulduysa şuan hepsi duşman oldular.ve bu ablada onların yaninda.simdi onlarla fotolar koyup nuspetler yapıyorlar resmen.bende hepsine gidip gelmeyi kestim.suan birbirinin arkasından konuşanlar cancigerler.bende de hata olmuş olabilir.bende onemli birşey olmadıkca kendimi bu gruptan cektim.simdi benden kotusu yok.hep dışarda planlar yapıp bir tek beni disliyorlar.cok uzuliyorum birbirine kaynastirdigimiz insanlar kalkıp boyle davranıyorlar.nasil davranacağımi şaşırdım.acaba hayatımdaki insanlara cokmuş anlam yukluyorum diyorum