evliliğin ve temizlik hastalığım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- evliliğin ve temizlik hastalığım
-
03-10-2022, 07:36:29iyi geceler HANIMLAR uzun zaman oldu sanırım konu temizlik hastalığım ilgili konu acmıştım belki hatırlayanlar vardır eşimle problemlerimiz vardı evliligimiz sallantidaydi ama ben kendimi gercekten cok yatistirdim ve duzelttim baya yol kat ettim yapacam dedim yaptım ilk once evime 5 kişi olarak misafir cağırdım bu benim icin imkansızdı ve cokta zor oldu yine sildim temizledim her yeri arkalarından yiyom ictikleri tabak bardak ve catallari porcozde bekledim birkac defa yıkadım sonra 1 gun temizlik yapmadım denecek kadar az iş yaptım o gun dinlendim TV izledim icim icimi kemirdi sanki buyuk suc işledim ama oturmanın tadını aldım cocuklarımı her gun yikamadim birer gun arayla yıkadım gunde 1 kere duş a girdim şuanda yine temizlik yapıyorum hani bitiremedim tamamen ama yine hergun silip supuruyorum evin icinde herkezde bir rahatlık oldu ellerimi artık azalttım yikamiyorum surekli hersey yolunda ama ben mutlu değilim artık eşimle bana annemin yanın da kotu davrandı bu evden s....... git dedi cok zoruma gitti bende eline tum eşyalarını topladım verdim kavga ettik baya kovdum evden kotu davranmasının gecerli bir sebebi yok dengesiz ne desem gozume bakıyor konuşamıyorum hic oyle yapmazdı o gun Bi garipti neyse bu aldı gitti valizini gece yarısı oldu hic bisey demeden cıktı geldi eve cocuklar da uyuyor bisey demedim eskilerin verdiği mutsuzluklar ve bana yaptığı haksızlıklar da eklenince kaldıramadım beni hep tehdit ederdi bu evden gidecem Bi daha gelmicem diye bende gercek sanar korkar ağlardım yalvar yakar cağırırım şimdi duşunuyorum da keşke o zamn lar gitseydi bende suanki aklım olsaydı coktan donmuştum arkami biz eşimle 3 yıldır iyiydik evliliğimizin ilk zamanları kedi kopek misaliydi aldatıldım defalarca cocukluk muş cahillik mis goz yumdum ve cok pişmanım sabah dedim ama eskiden korkardım başka kadınlarla goruscen beni bırakacak eve gelmicen diye şimdi oyle tehdit edip kandıramazsın actım gozumu istediğin zaman gidebilirsin ne ararım ne sorarım dedim cok şaşırdı tuhaf oldu be olduda bu kadar kendinden eminsin dedi doymusum artık mutlu değilim dedim gık demedi ben artık gercekten mutlu değilim surekli istemsiz ağlıyorum tutamıyorum kendimi