Arkadaslar nerhaba hepinize iyi geceler dilerim. Hic uzatmadan konuya girecem

Size sorum su sekilde
9 senelik evlisiniz ve evliliginizde son 2 senenizi gercekten cok guzel geciriyorsunuz hic olmadigi kadar guzel.

Ancak bundan 5 sene once aldatildiginizi oğreniyorsunuz.
Ama kanit yok yani foto video fln yok. Ama butun parcaları bir araya getirince sonuctan aldatildiginiz ortaya cıkıyor .
Parca derken mesela şoyle eşimin bir kac lafi diger kadindan duyduğum bir cumle . Eşimin arabasinda buldugum ve her ne kadar o donem eşim inkar etmis olsa da ben eminim diger kadinin sacları sari ve upuzun.
Yine o donem buyuk kavgalar yasadigimiz telefona sifre koyma olayi ve yine o donem cantasinda bulduğum prezervatif.

Size bu yazdığım seyler toplam 1 senelik bir olay. Ve o 1 sene boyunca surekli kavga tartisma mutsuzluklarla gecti

19 yasimda evlendim 2 de kızımı kucagima aldim bu yasadigim olaylar kizimi kucagima aldigim sene dogu gorevine tayinimiz cikinca yasandi.

Ama emin olun ki her ne kadar cocuklu ve mahrumiyet bolgesinde olsak ta aşırı bakimli guzel alimli bir kadinim. Inanin bakanin bir daha baktigi guzellikteyim . Cogu kez cildime nazar degmistir insanlarin bakisindan. Bu detaylari yazdim diye beni eleştirmeyin nolur cunku boyle gercekten internetten siparis ederdim o bolgedeyken makyaj urunlerimi guzel kiyaftler falan.

Iste boyle herkesin bana baktigi ama esimin beni gormedigi o donemde bunlar yaşandı .

O siralar kizimla oyalanmaktan biraz da safliktan diyelim parcalari birleştirip kanit toplayamadim.
Esimi takip etme imkanim yoktu.

Ve suan ozellikle son 2..3 sene daha guzel bir ilde sorunsuz sifresiz guven veren aşk dolu bir hayat yaşıyoruz. Esimin hic olmadigi kadar bana baglandigini hissediyorum. Bu sure zarfinda 1 oglumuz oldu ve ben hala bakimliyimdir gercekten.

Simdi diyeceksiniz ki durdun durdun neden konuyu aciyorsun
Haklisiniz
Ama nedense son 1 haftadir 5 sene oncesini dusunmekten kendimi alamiyorum

Sonuc olarak tabiki net bir kanit yok bosanmicam tam 2..3 senedir duzelmis evliligimde yuvami dagitmicam hesabini obur dunyada sorcam.
Ama sizleri merak ediyorum siz olsaniz suan naparsiniz.