Ben mi yanlış yorumluyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ben mi yanlış yorumluyorum
-
03-10-2022, 07:36:09İlk iki ayı muazzam bir ilişkim vardı.Beni hic kırmaz bir şeye bozulsam iyi geceler tribine girsem 1 dk sonra mesaj atardı.Ben de aynı oyleydim.8 ay oldu bir kere uzup kırmışlığım yoktur.Kendi ağzıyla dedi zaten sen cok guzel seviyosun diye.Yalnız ben aynı şeyleri soyleyemem onun icin.2 aydan sonra her şey değişti.Yuzume bakarken gozleri dolan adam gitti benimle 10 saniye bile bakışmayan adam geldi.En son yaşadığım olay da bardağı taşıran son damla oldu artık.Dışarı cıktı 6 saat hicbir şey yazmadı.Kendisi işim olduğu icin 3 saat yazmadım diye bozulan insan.Haliyle ben de biraz darıldım.Yatıyorum ben falan dedim iyi geceler vs yazdım.Hicbir şey demedi.Cok da iyi anladı biliyo darıldığımı.1 gun sonra hicbir şey olmamış gibi konuşmaya başladı şakalaşıyo vs.Napıyım ohh cok şukur benle şakalaşıyo moduna mı gireyim? Lutuf mu bu ? Senin bu yaptığın ayıp darıldığımı anladın hicbir şey yokmuş gibi davranıyosun dedim.Arkadaşlarım vardı seninle tartışamazdım dedi.Ben de 1 mesajla gonul almak zor değil zaten benimle ilgilen demiyorum dedim.velhasıl aradan 3-4 gun gecti bi konuşuyoruz bir konuşmuyoruz falan.Ben yine soğuk davranıyorum cunku insan bir kusura bakma şundan şundan dolayı yazamadım der onu gectim gunler gecmiş hala gonlumu almıyo.Cok uzun suredir de buluşmamıştık.Benim yaşadığım yere arkadaşıyla yeme icmeye geliyo bilmem kac saatlik yoldan.Ama ben aklına gelmiyorum.dayanamadım dun ben dedim buluşma niyetinde değilsin galiba diye.Aldığım cevap iş var bıla bıla.Sizce ben abartıyo muyum? Benim sevgi anlayışım bu değil.Erkeklerin hepsi boyle mi cidden