Biraz dertleşmek istedim ve aklıma burası geldi.
Ben ozellikle son zamanlarda kendimi cok mutsuz hissediyorum. Uzerimde kotu bir enerji var sanki her şeyin ters gitmesine sebep olan. İnsanlarla ilişkilerimin istediğim gibi değil malesef. Sanki ben değer verdiğim kadar karşımdaki insanlar bana değer vermiyor gibi

Yakın arkadaşlarımla tatil sebebiyle bir suredir goruşmuyorduk. Ben hepsini cok ozlemiş bir şekilde geri dondum. Kendimce birlikte vakit geciririz eğleniriz derken onlarda bunun icin bir istek ve caba goremedim. Dedim herkes yorgundur dinlenelim biraz ama yok

Bu arada 21 yaşındayım. Bir sevgilim de yok olmasını istiyorum ama olmuyor.(Lutfen taşlamayın.) Cevremde sadece sevgilisiyle birlikte cok mutlu olan insanları gordukce imreniyorum. Sanki başka kimseye ihtiyacları yok gibi. Bazen diyorum ki beni gercekten seven bana değer veren bir sevgilim olsa kendimi daha mutlu hissederim ama olmuyor. Buradaki konuları hep takip ediyorum gelen tavsiyeleri de cok onemsiyorum. Herkes doğru kişiden bahsediyor ama aşk nasıl bir şey? Doğru zamanda karşıma cıkacağına inanmak istiyorum ama gunumuz şartlarında inanamıyorum. Sanki bu işler taktikle oluyor gibi. Senin sakince sevmen hicbir işe yaramıyor.
Kendimle barışık bir insandım en azından kendimi sevebiliyordum. Ama artık bende mi sorun var diye duşunmekten kendimi alıkoyamıyorum. Kendimi iyice mutsuzluğa surukluyorum. Lutfen bana tavsiye verin insan ilişkilerinde nasıl davranmak gerekiyor; aşk, sevgi aranarak mı bulunur; ilişkilerde taktik mi yapmak gerek

Okuduğunuz icin teşekkur ederim umarım siz mutlusunuzdur.