Cok yakın bir arkadasım var yanlış kızları seciyor sonra genelleme yapıyor tum kızları sucluyor. Arkadaşım 28 yaşında şimdi , evlenmek istiyor ama kendi yaşlarındaki kızları istemiyor.18-23 yaş arası kızlarla evlenmek istiyor. Gecen gun 28 yaşında bir arkadasımı onerdim buluşun diye , kızla buluşmuş kıza hemen kardesim ayagı cekmiş hayır biliyordun yaşını neden bulusmak istedin ? Kızın yuzune karşı ben senden hoşlanmadım yaşın fazla benim icin,yolun acık olsun tanıstıgıma memnun oldum diyip masadan kalkmıs. 10 dakika durmuslar ya da durmamıslar , arkadasım olan kız anlattı bunları da. Kız bulusmaya ozene bezene makyajla gitti maruz kaldıgı muammeleye bak .Kız hungur hungur ağladı yanımda , keşke hic tanıştırmasaydım bunları .

Ondan sonra erkek olan arkadaşımla konustum neden boyle yapıyorsun diye , lisedeyken ve universitedeyken hoşlandığım benle yaşıt olan kızlar buyuklerle takılıyordu ben de o yaşlarda yemin ettim kendi yaşıtımla değil evlenmek sevgili bile olmayacağım dedi .

Bu arkadaşın psikoloji enkaz , 18-23 yaş arası kızlarla takılıyor ama onlar da olgun değil . Psikolga da gitmiyor . Bu dostuma nasıl yardım edebilirim ? Var mı tavsiyesi olan ?