selamlar,
başlıkta okuduğunuz cumle abimin eşi tarafından bana soylendi. abimin iki cocuğu var ve eşi cocukları benimle goruşturmek istemiyor bence hasta olduğum icin. gecen hafta abim yurt dışındaydı benim de onların yaşadığı şehirde bir işim vardı gitmişken cocukları gormek istedim aradım ama acmadı ben de habersiz gitmeyeyim dedim uğramadım. sonra aradı beni ertesi gun "dışardaydık, cocuklar zaten seni cok seviyorlar sarılmak isteyebilirlerdi" dedi. ben de "sarılsınlar ne olacak ki?" dedim. toparladı "rahatsız olursun demek istiyorum cok uzerine gelirler" dedi. neyse dedim sustum.
iki hafta sonra babam buraya gelecek ve abimin cocuklarını, beni hepimizi birden gormek istediğini soyledi. abime soylemiş yassy'nin yaşadığı yere yakın guzel bir otel ayarla acil bir şey olursa hastaneden uzaklaşmış olmayalım sen de cocuklarını al gel demiş. dun de abim beni aradı sevgilimin gelip gelmeyeceğini sordu gelmeyecek dedim. "tamamdır 3 kişilik o zaman" dedi. niye 3 kişilik cocuklar gelmiyor mu diye sordum "anneleri bir yere goturecekmiş bilmiyorum gelmek istemedi" dedi. "sebep neymiş iyi de babama ayıp olmuyor mu adam turkiyeden geliyor şu yaptığınıza bak" dedim. "ben nerden bileyim işim var dedi kestirdi attı onu mu duşuneceğim gelmezse gelmesin" dedi oylece kapattık.
sonra ben rahat duramadım tabi aradım bunu neden gelmiyorsunuz babam hep birlikte olmak istiyor diye. "sen rahatsız olma diye gelmemeyi duşundum zaten rahatsızsın yorgunsundur" dedi. ben de yok benim icin sorun değil oyle surekli yatmıyorum ki ben iyiyim dedim. gelin siz bir şey olmaz cocukları hic goremiyoruz dedim. "yok ya gelmeyelim zaten hastasın cocuklar icin cekinirim" dedi.
neye uğradığımı şaşırdım resmen. "neden oyle diyorsun benim hastalığım bulaşıcı değil" dedim. "aa yok ondan değil rahatsız ederler seni" dedi. ben zaten ağlamaya başladım bir şeyler geveleyip kapattım o daha acıklama yapmaya calışıyordu.
şimdi size soruyorum ben alınganlık mı yapıyorum yani gercekten cocuklar beni rahatsız eder diye bir şey olabilir mi? cocukları gorseniz cok akıllı ikisi de hicbir yaramazlıkları yok onlar beni rahatsız etmezler ki asıl ben onlardan cok rahatsızlık veririm yani sarılırım operim.
gercekten hastalığım bulaşıcı değil oyle olsa ne babam onlarla aynı ortama sokardı beni ne de ben giderdim. cok uzuldum bilmiyorum ben zaten bazen insanların bakışlarını fark ediyordum ama ilk kez boyle dan diye duyunca cok uzuldum resmen ortalıkta barut gibi geziyorum hem sinirliyim hem uzgunum. gidesim de kalmadı babamı arayıp anlatmak istiyorum ama bu sefer abimin huzuru kacar diye susmam gerekiyor.
hastaneye gidip gelmekten surekli iğne vurulmaktan delik deşik kolumdan her şeyden bıktım yani gercekten tam artık pes dediğim bir yerde boyle bir şey duyduğum icin ben mi boş yere buyutuyorum bilmiyorum.
zaten hastasın
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- zaten hastasın