Merhaba eşimle guzel bi evliliğimiz var kendi icimizde bi sorunumuz yok ama kv konusu eksik olmuyor kv ile cok buyuk sikintilarimiz oldu suan mesafeli mecburi yuz yuze baktığımiz bi ilişkimiz var.
Her ne kadar biseye karistirmamaya calissam da kadin duramiyor 29 yasima gircem istedigi bi sey olmayınca cocuk azarlar gibi azarliyor esimin yaninda al yavrum ye yavrum der esim yokken bambaska bi suru yalanini yakaladim 60 yasindaki kadina yalan soyluyor demeye ben utaniyorum ama kendisi utanmiyor cocugum 2 bucuk yasinda tatli yedirmiyorum inadina cikolata veriyor yapma dedigim halde inadina veriyor duymuyo musun beni hic mi saygin yok diyorum guluyor esimle tartistik anlatiyorum sessiz kaliyor ya bisey soyle adam diyorum me diyim diyor en azindan haklisin uzulme de kizdigii belli et sende diyorum anneme kizsam rahatlayacak misin bunu mu istiyosun diyor duvarla konusmadigimi bileyim en azindan dedim kizlar annesine toz kondurmuyor anneme yalanci diyemezsin diyor ama herkes biliyor kimse laflarina inanmaz ben dayanamiyorum gozumun icine baka baka yalan soyleyip bana zarar vermesine dese napayim annem bende uzgunum diyip sarilsa bana beni anlasa ben baska bisey istemiyorum ki zaten buyuk olaylarda gidiyo konusuyo da noluyo bin bir yeminle kandiriyo yine beni anlasa ben de mi hata ben nerde yanlis yapiyorum suan kusus ben cok uzgunum