Bir garip aile meselesi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bir garip aile meselesi
-
03-10-2022, 07:31:37Merhaba hanımlar gunlerdir cozemediğim bir konuyu sizinle paylasmak istiyorum bıraz uzun olursa kusura bakmayın. 3 yıllık evliyim eşimle cok şukur ıyı anlasırız bırbırımızı dinleriz anlamaya calışırız. Evlılıgımızın ilk zamanlarında eşimin ailesiyle birlikte yasadık. Bayagı sorunlar yasadık ozellıkle kayınpederımın hergun ıcıp evde kavgalar cıkarması eşiyle bizimle tartısması bazi maddeler kullanması her gunumuz boyle gecerdi. Orda 6 ay kaldık ama inanın psikolojim alt ust oldu. Sonunda evimize cıktık.Bebegımız oldu. Suan 9 aylık oglum. Kayınpederımın hergun icmesınden kufurlu konusmasından dolayı ben onlara gitmiyorum. O anca gelirse torununu bızım evimizde gorur.Son zamanlarda sureklı eşimi sıkıştırmaya basladı ben torunumu gormuyorum dıye. Bende gormek ıstıyosa buraya gelsin ben hergun kavga olan bı eve oglumu yollamam dedım. Eşimde saolsun bana hak verdi. Kayınpederım torunumu bana gostermiyorlar diye sıkayet etmıs eşimi ve benı. Bayagı da yalan yanlıs şeyler soylemıs. Bız ifade vermeye gıttık. Polisler yaşlı adam bırakın gorsun torununu dıye nasıhatte bulunup bıraktılar bızı. Eşim babasına bızı karakola kadar getirdin benı kucuk duşurdun benı sil artık senın oglunda yok dıye bayagı kızdı. Benim bısey dememe gerek bıle kalmadı. Aradan bıkacgun gecti eşimi aradı beni aradı ikimizde cvp vermedik. Annem hastalandı ben ıkı gunlugune annemlere geldım. Eşim babasıyla konusmus. Bı baktım bana hak veren insan babasını savunuyo sen babama torununu gostermedn o da haklı sıkayet etmekte bız babamın evine de gıdıcez babam torunuyla zamanda gecırıck sende saygı gosterıceksın dıye konusmaya basladı. Bende anlattım icki icilen bı ortamı neden benim cocugum gorsun. Yok adam benı anlamıyo bana hak veren adam babasıyla konusup degısmıs hemen. Bayagı kavga ettik konusmuyorz iki gundur normalde gelip benı alması gerekıyodu aramadı bıle. Napmalıyım hanımlar lutfen akıl verin bana.