Bir kişilik bile yer kalmayan tramvaya bilebilmek icin arkamdan iten kız umarım buralarda takılıyorsundur ve okursun. Sen dışardan bakınca insana benziyorsun ama bana olan bakışlarından icinde yırtıcı bir hayvan olduğunu duşunuyorum. Her zaman boyle davranışlar sergiliyorsan ya evden cıkma ya da tedavi ol. Zira gun gelir birisinden guzel bir dayak yersin. Ben sana yaslanarak yolculuk yapmayı tercih ettim, zaten başka şansımda yoktu.

Evet hanımlar boyle bir olay geldi başıma. İnsanlar mı manyak yoksa bende mi tuhaflık var. Neredeyse hergun bir manyak beni dumur ediyor. Bir gun oncesinde koltuk değnekli bir kıza tramvaya binmesi icin oncelik vermişken ertesi gun başıma bu olay geldi. Buna binemediysen bir sonrakine binersin. Onundekini adamların ustune itip binmeye calışmak nasıl bir fikirdir. Birde yaptığı normalmiş gibi bana cevap veriyor; sen bin sonrakine diyor. Azıcık utan da sus değil mi? Yaşı da kucuk değil 25-30 arası bir şeydi. Adamla kızın arasında sıkıştım. Sıkıştım dedim cantanı indirirsen sıkışmazsın diyor. Boyle insan gorunumluleri toplasın belediye. Aklıma geldikce sinirleniyorum.