Arkadaslar merhaba. Bir sorunla karsinizdayim. Ya da belkide bana gore bir sorun degerli goruslerinize ihtiyacim var. Soruna gelecek olursak, benim bir gorumcem var. Her tatilde ailesinin yanina gelir. Bizde hep bir sokakta oturdugumuz icin geldiginde neredeyse her gun gorusuyoruz. Evime davet ederim guzelce agirlarim hizmetimi eksik etmem. Aramizdada hic tartisma gecmemistir simdiye kadar. Fakat bazi seylere cok icerlemeye basladigimi hissettim. Mesela hizmete sira gelince beni arayip (arabayla suraya gotur ya da sunu hazirla bi cay koyda oturalim aksam sende kalayim gibi) gezmeye sira gelince esimle tek gitmek isteyip beni hic aramamasi. Bu ona kirildigim nokta. Ama asil kizginligim esime. Mesela bugun gorumcem aradi suraya gidelim tablo alicam diye. Esim bana zaten hemen gidip gelicez cocuklari napican gelme sen dedi. O kadar alindim ki anlatamam acikcasi bensiz gezmelerinden hoslanmiyorum sonucta o kardesiyse bende esiyim. Esim bozuldugumu anlayinca defalarca aradi hazirlan diye gitmedim. Sanki dis kapinin dis mandaliymisim gibi hissettim. Bu gorumcem her geldiginde yasaniyor malesef ki. Ve bende kiriliyorum en cokta esime ... Sizce abartiyor muyum. Siz de alinir ya da rahatsiz olur muydunuz ?