Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende icine dert oldu.
Bir once ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan soylemiştim.
Evet bugun eşim gayet guzel bi dille anlatmış evimiz musait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz duşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hic davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Gorumce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gun de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi onemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hic olur mu boyle sacma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala cocuk gibi goruyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde cok morali bozuluyo o da cok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugun diyor ki ben sana kotu davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben cok sinirliyim 4 gozle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari cıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gun ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
butun icindekileri gorumce kişisine soyleyim mi kizlar???
Gorumce kişisinin o lafı !
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Gorumce kişisinin o lafı !