Ne yapmalı?
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ne yapmalı?
-
03-10-2022, 07:29:08Konumu okuyunca hepiniz neden kabul ettin ki sen de diceksiniz. Haklısınız o kadar ck haklısınız ki. Kaynanamla birliğim ve ev cok kalabalık eşimle yalnız kalamıyorum falan filan. Eşim her zaman yaptığım yemekleri beğenir her yediğinde de cok guzel olmuş der ve yer. Bugun akşam yemeğe canım cok cektiği icin pilav et yaptım yapmaz olaydım. ( eşim iş yerinde bu arada bu olaylar olunca) pilav gercekten cok kotu oldu kaynımın iş yerinden vermişlerdi yılbaşı icin. Pirincin icine kırık pirinc de koymuşlar ve pirincim berbat oldu lapa lapa oldu tadı da kotuydu. Neyse yaptım kotu olduğunu kv me soyledim oda yicez bi şekilde artık oldu dedi. Pirincten bence dedi. Yemeğe başladık kp başladı ne bicim pilav bu ben bi bakışta anlarım pilavın iyisini kotusunu falan filan... kv de tadına bak sadece dedi oda yok yemiyorum kotu olmuş falan filan dedi. Ben de evet kotu olmuş gercekten dedim hic olmazsa inkar etmedim olabilir insanlık hali kotu de olabilir. Bu arada kp benimle konuşmuyo konuşmadığı halde boyle yapıyo. Umursamıyo gibi yaptım ben de afiyetle yedim pilavımı. Ama icime okuz oturdu resmen duşundum dedim ki kendime aptal elanur evin ayrı olsaydı kimse şuan eleştirmiyecekti sen de rahat bir şekilde yemeğini yicektin. Eşimden de nefret ettim cunku o da adam olsaydı beni ayrı eve cıkarırdı ve eşimin yanında boyle değil kp en cokta buna sinir oluyorum normalde benim yaptığım yemeği yemez ama eşim gelince tadına bakar yalandan sırf eşimin gozunde iyi olabilmek icin. Bide akraba evliliği ailem arkandayız deselerde ozellikle babam boşanamazsın diyo. He kararlı olurum kesinlikle boşanıyorum desem arkamda duurlar bu konuda eminim kendimden. Ama babam sen eşini seviyosun sonra cok pişman olursın diyo ve akraba olduğu icin de kesinlikle istemiyorym diyo. Evet eşimi seviyorum ama sevgi de bir yere kadar. Ailem maddi acıdan zor durumda zaten. Eşim desen korkak ailesinden cekiniyo. Ne yapmalı ablalar ne? Hepiniz cekip git diceksiniz bırakıp git haklısınız da kim.olsa oyle yapar ama nereye nasıl yapıcam akıl verin lutfen