yillar once sevdigim biri vardi bana cok buyuk bir yanlis yapti. Iste o gunden sonra basladi bu sorunum.
Ozetle Beni ele almak icin hersey yapti okadar guven verdiki hic aklimdan kotu birsey gecmedi. Sonradan Allah karsima cikardi bir sekil meger benimleyken hala eski sevgilisine yalvariyormus saatlerce ariyormus benle telefondayken bile ona yaziyormus. Ruhum nasil duymamis.. Bunu ogrendikten sonra uzun sure birseylere adim atmadim guvenemedim.
Simdi yaklasik 1.5 yildir biriyle birlikteyim farkli sehirlerdeyiz genel olarak iyi biri yanlisini gormedim tabi arada tartismalarda olsun normal. Gel gelelim ki donem donem guven sorunu yasiyorum bazi gunler hic guvenemiyorum cunki aklima gecmiste yasadigim olay geliyor. Kafamda soru isaretleri olusuyor "acaba suan nerde kiminle" "whatsappta kiminle yazisiyor" "kesin yalan soyledi" gibi seyler ve ruhum daraliyor bunlari dusundukce.
Onada yansiyor bunlar bazen adamin burnundan getiriyorum sacma sapan sorular soruyorum oda cevapliyor fotograflar yolluyor fakat bazende cok sinirleniyor ve buyuk tartisma yasiyoruz bunalttigimi soyluyor.
Tabi gecmisteki sahisin ve simdikinin alakasi yok ikisi farkli kisiler ama ister istemez insan etkileniyor olanlardan. Guvenemiyorsan ayril demeyin bana lutfen cunki sorun onda degil bana bir yanlisi olmadi..sorun kendimde bunun farkindayim. Tabi ayri sehirlerde olmamizda etkiliyor olabilir
Bu tur sey yasayan varmi?
ne yapabilirim nasil basa cikabilirim bu sorunumla lutfen yardim edin artik kurtulmak istiyorum
Bitmeyen guven sorunum?
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bitmeyen guven sorunum?