Arkadaşlar tatil icin erkek arkadaşımın yanındayım. Annesinin yanındayız beraber. Bazı sorunlar yaşadık cozemiyorum. Ust uste denk gelen talihsiz olaylar diyelim. Yaşadığım şehirde bir oğrenci arkadaşım vardı. Ben oğretmenim o da uni oğrencisi. Cok iyiliğim olmuştur benim ona onun da bana oğrencim gibi gorduğum biri. Yılbaşında bana mesaj atmıştı yılbaşımı kutlamıştı falan biraz da konuşmuştuk. Ben cocuğa o gozle asla bakmadığım icin hep iyi niyetle yaklaştım. Bana resmen yurumuş ama daha ayıkıyorum. Yani kotu bi niyetim ya da aklımda farklı bişe olmadığı icin mesajlarda oylece duruyordu. Sevgilimin yanına geldiğimde sevgilim mesajları gordu bu cocuk sana yuruyor resmen niye muhatap oluyorsun dedi oyle duşunmemiştim hic şoyle bi o gozle bakınca evet fark ettim ozur diledim farkında olmadığımı soyledim ve cocuğu her yerden engelledim. Bi sure bozuk attı tekrar guvenmem zaman alacak falan dedi daha bu olayı unutamadan ustune aksilik bu ya yanyana oturuyoruz instagramdan bişe gostercem ona mesaj geldi dikkat etmedim onemsemedim anasayfada gezdiğim icin sevgilim de mesajın var acsana dedi. Actım. Acmaz olaydım. Oyle samimi olmadığım hatta doğru duzgun konuşmadığım bir arkadaşım instgramda fotoğrafımı gormuş -ozel isim-cim nerelerdesin ozlendin diye mesaj atmış. Cevap yazmamıştım direkt engellerdim zaten ama o fırsatı bulamadan o an gordu sevgilim.Cocuk o samimiyeti nerden buldu ona mı şaşayım yoksa şak diye boyle yazmasına mı şaşayım yoksa bu kadar kotu bi şekilde denk gelmesine mi şaşayım boyle laubalilik sevmem normalde gorunce mesajı engellerdim şimdi erkek arkadaşım gorunce şoyle bi baktı. O an direkt onu aldattığımı sandı. -ozelisim-cim ozledim derken o da ne demek dedi baktı buruk buruk. Ve salak ben o an o panikle kuzenim dedim kuzeninin soyadı neden seninkinden farklı dedi halamın oğlu dedim. Baba tarafından akrabalarımla goruşmuyorum coğuyla aram kotu bunu biliyor neden başka mesaj yok, ayrıca onlarla pek goruşmuyorsun sanıyordum dedi goruşmuyorum zaten dedim başka mesaj yok cunku ilk kez mesaj atıyor muhatap olmuyorum pek dedim. Ben onları aramam onlar arar genelde dedim. Bilmiyorum inandı mı bu mesajı yazan arkadaşıma bunun hesabını soracağım o ayrı da ne halt yiyeceğim şimdi ben bu herife bu yuzu verecek hicbi şey yapmadım ben basit bi arkadaş sıradan hani olur ya face de instada sırf tanıyor diye eklidir ama hic konuşmazsınız. Oyle işte. O an durum yanlış anlaşılmaya cok musaitti ozledim seni falan o panikle kuzenim deyip kıvırmaya calıştım. İnandı mı bilmiyorum. Bi sure doğuk davrandı. Sonra ablasıyla epey bi konuştu telefonda. Bu gece sarıldı optu falan yatmadan. Sizce herşeyi baştan anlatayım mı yoksa daha mı kotu olur acaba ici rahat etmedi ablasıyla konuştu o da kuzenidir mi dedi nedir bilmiyorum. Gelecekte problem olacağını duşunmediğim bişe cunku hakkaten baba tarafıyla kopuğuz. Elli tane kuzenim var ne haldeler nerdeler bilmem hani gelecekte hani nerde şu kuzen gibi bişe yaşanır mı yaşanırsa oyle bi kuzenin olmadığı ortaya cıkarmı gerginliğini boyle atmaya calışıyorum. Şimdi acıkca anlatsam boyle boyle ben sana yalan soyledim diye iyice sarpa saracak. Cok ozledim -ozelisim- cim nedir yaa. Bu kadar ust uste gelir mi herşey. Sevgilimi her şeyden cok seviyorum. Uzak şehirlerde yaşamamıza rağmen aklımdsn hic cıkmaz. Evimin her yerinde fotoğrafları asılı gozum ondan başkasını gormuyor ama gelin gorun ki talihsizlik yakamı bırakmıyor aklımın ucundan gecmedi bi başkası. Kavga edip ayrıldığımız da olmuştu ama ayrılınca bile asla duşunmedim yardım edin arkadaşlar fena batmış durumdayım nasıl toparlanır bu durum?