Kafayı yicem
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kafayı yicem
-
03-10-2022, 07:28:47Konuyu tekrar duzgun bi şekilde yazıyorum cunku herkes yanlış anladı. Benim sevgilim var 25 yaşında 3 yılık ilişkimiz var bende 20 yaşındayım ilk başlarda sorunsuz giden ilişkimiz sonralarda berbat oldu. Ben sevgilimi aldattım cok pişmanım icim yanıyor.Sevgilim de affeti iliskimize devam ettik hersey gayet guzel gidiyordu.Bi gun bi kızla konuşmalarını yakaladım. 3 4 gun samimi şekilde konuşmuşlar. Kız universiteye gidiyor sevgilim servisci ama servisi kendisi yapmıyor hesapları kendisi yapıyor.Herneyse ara sıra kontrole gittiğinde tanışmışlar. Bunlar 3 gun konuşmuş o gece sevgilim geldi yanıma kız mesaj attı neden yazmıyorsun diye.Sevgilimde bana dedi ki borcu vardı babasının bana kahvaltı ısmarlasın diye konuştum dedi bu bi yalan kızla birlikte plan kurmuşlar. Kız sonradan itiraf etti kıza demiş bole bole sole diye .Onun dışında da bi suru sorunlarımız var. Babam istemiyor diye surekli aileme laf soluyor bıktım sizden diye bu da beni cok uzuyor.Ayri bi konu da bana aldığı bi seyden dolayı eve icra geldi adres yanlıştı onun evine gitcegine benim evime geldi . Kardeşim bunu gordu . Gel zaman git zaman 10 gun sonra bunla buluşmaya gitim kardeşim ağladı. Eve geri donduk. Sonra zaman gecti.Kardesin değişik dedi ailen değişik dedi icradan ne anlasın kucuk cocuk korktu bunda ne var dedim.Onun dışında aileme dediğim gibi surekli laf soluyor bu durum canımı sıkıyor benim ailem seni istiyor bla bla..Onun dışında her kavgamızda aldatıgımı yuzume vuruyor kendi de aldattı sende yaptın diyor..Birlikte olduk bu yuzden uzuluyorum ve sevdiğim icin de uzuluyorum 3 senem gecti bu yuzden fikir almak istedim.