Yavru kediyi bırakıp giden komşumuz
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yavru kediyi bırakıp giden komşumuz
-
03-10-2022, 07:28:30Hanımlar alt komşum 3-4 ay once cocuğu istiyor diye sokaktan yavru bir kedi aldı,oğlu 4 yaşında. İlk bir ay guzel bakılıyordu, evin icinde yaşıyordu fakat komşumla muhabbet ederken aşılarını yaptırmadığını sadece oğlu istedi diye aldığını soylemişti. Yavru biraz buyudukten sonra ozellikle geceleri eve alınmadığını farkettim, kapımın onune gelip surekli miyavlıyor, iceri girmek icin sinekliği parcalıyordu. Yavruya uzulup yemek su verdik ama sorun şu ki ozellikle kızım kedilerden cok korkuyor, bu korkusunu yenmesi icin herşeyi yaptık ve şuanda gorduğunde eskisi gibi tepki vermiyor ama kedi yanına yaklaştığında yine de ağlama krizine giriyor bana yaklaşmasın diye. Onu da gectim, ama sonra kedinin hic eve alınmadığını farkettim ve havalar iyice soğuyunca hayvancağız sabahlara kadar miyavlıyor, iceri girmek icin kendini parcalıyor. Komşumu uyardım, bari geceleri iceri alın yazıktır diye ama verdiği cevap aynen şu " bizi uyutmuyor, geceleri surekli oynadığı icin rahatsız oluyoruz, sizin kapınıza gelirse bişey vermeyin" (!). Ya sabır dedim fakat bardağı taşıran son damla;komşum 2 haftadır bir yere gitti ve ne bir mama bırakıldı ne de birine emanet edildi bu hayvan başı boş bir şekilde bu soğukta resmen kaderine terk edildi. Elimizden geldiğince ac bırakmamaya calışıyoruz, uşumesin diye kutudan ev de yaptık ama hayvancağız belli ki eve alışmış, surekli gece gunduz miyavlıyor beni iceri alın diye. Komşuma inanılmaz kızgınım, gelmesini bekliyorum bu olayı cozsun diye ama minik yavruyu bu soğukta kaderine terk eden birinden cok da birşey beklemiyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Ne yapabilirim?