Selam kızlar,
konuya nasıl gireceğimi bilemiyorum durum cok karışık ve ben hic iyi hissetmiyorum. 6,5 sene once olaylı bir şekilde tanıştık sevdiğim adamla 2 sene sevgiliydik ve herşey cok guzel gidiyordu. Ben o universiteyi bitirince evleniriz diye duşunuyordum ama tam tersi oldu bu birden bire benden ayrıldı. Cok kotu oldum ama yapacak bişey yoktu kabullendim durumu. 1 hafta sonra tekrar bi bahaneyle arayip bana geldi ama uzun surmedi ve tekrar gitti. Ondan sonra ki 2 sene surekli gel gitlerle gecti. Sonunda tak etti alıp karşıma konuştum ya duzenli bir ilişki surdurelim ya da ayrılalım dedim. Kendisiyle debenlendi resmen cok duşundu ve yapamam dedi. Ben yine kabullendim durumu ve tamamen bitti benim icin dedim ve engelledim bunu. 8 ay sonra faceden ulaştı bana yazıştık gorusmek istedi ama ben kabul etmedim. Ondan sonraki 2 sene de surekli yazdı evime geldi ama ben evde yokmuşum gibi davrandım. Sonunda dayanamadım ve 8 ay once tekrar buluştuk. Bana beni sevdiğini anladığını soyledi yaptığı herşey (aldatma, uzme, terk etme vs.) icin ozur diledi. Bi sure sonra ikna oldum tekrar birleştik. Herşey gayet iyi gidiyordu ta ki 2 ay sonra başka bi ulkeden iş teklifi alana kadar. Ondan sonra bu yine bi tuhaflaşmaya başladı beni pek umursamadı yeterince vakit ayırmadı ve dedi ki birbirimize yine iyice alışmadan ayrılmamız daha iyi olur ama ben kabul etmedim. 4 yıldır ayrıyız ve ikimizde kopamadığımıza gore devam etmeliyiz dedim. Peki ben taşınırsam ne olacak diye sordu. Bende once bi gidersin eğer kalmaya karar verirsen bende gelirim dedim. E tabi ki evlenmeden boyle bişey olamayacağını o da biliyor ve kabul etmişti sunduğum cozumleri. Aradan 6 ay gecti ve bu iş yerinden istifa etti başka ulkedeki şirketle anlaştı ve bi işden cıkıp direkt diğerine başlamak istemiyorum bi tatil yapmam lazım dedi. Tabi ki bayılmadım bu duruma ama anlayış gosterdim yine de. Uzak bi ulkeye gitmisti 3 haftalığına ve sonra pasaportunu caldırdığını tatilin mecburen uzadığını soyledi ve en buyuk korlum gercek oldu. Benim kaldığım şehire gelmeden direkt yeni işe gitmiş. Ama onun haberi olmadan ablasına sorduğumda 2 gunlugune geldiğini. Ilk gun hasta yattığını, ertesi gunde toparlanıp taşındığını soyledi. Tatioe gitmeden son gunleri benimle gecirdi hatta beraber netten ev falan baktık. Tatile cıktıktan 3 hafta sonra yien değişti soğuk davrandı arayıp sormamaya başladı. Bende kafamda kurup kurup 2 gun bunu mesaj yağmuruna tuttum cevap gelmeyince daha cok sinirlendim. Sonunda cok stresliyim ulkeden cıkamadım sorunları halletmeye calışıyorum diye yazdı. 4 gun boyunca goruşmedik sonra ben yazdım nasılsın ne yaptın diye. Direkt yeni işe başladığını buraya uğrayamadığını soyledi. Peki ben nolucam beni gormek isteyip istemediğini sordum. Tabi ki istiyorum dedi. Nolucak bilmiyorum plan yapmam duşunmem lazım dedi. Normal konuştuk kapattık. Ertesi gun icim cok huzursuzdu tekrar konuşmak istedim. Ben nolucam oyalama beni daha fazla dedim ve haklısın onceden konuşmam gerekirdi seninle şu an hayatıma uymuyo bu durum ozur dilerim sana tutamıyacağım sozler verdim dedi. Kabul etmedim gelim oraya ya da sen gel yuz yuze konuşalım dedim kesinlikle istemiyorum gelmeni seni gorunce bırakamıyorum uyuşturucu gibi bağımlı oluyorum dedi. Peki o zaman soz ver beni rahat bırakıcağına dedim gulup, deniycem dedi. Sonra kapattık ve ben buna gelim goruşelim diye yazdım o da uyuyamıyorum zayıf tarafıma oynama diye cevap verdi ve konuşma burda bitti. 1 aydır ondan bişey gelmedi ben peşinden koşmak istemiyorum cunku ters tepiyo. Bugun olduğu gibi bazı gunler o kadar kotu oluyorum ki. Siz boyle bi tecrube yaşadınız mı? Yani sevdiğiniz adam kendi duygularından kactı mı? Neler yaşadınız duzelte bildiniz mi ilişkiyi? Biz kopamıyoruz bi turlu sonu yok sanki. Lutfen morelimi bozacak şeyler soylemeyin zaten hic iyi değilim hepinizi opuyorum