Merhaba herkese iyi akşamlar birazcık uzun yazıcam şimdiden okuyanlara teşekkurler, objektif olursanız cok sevinirim
Ben 21 yaşındayım, erkek arkadaşım da 25 yaşında ben hemşireyim atandım o da araştırma gorevlisi bir unide. Aynı zamanda annemin teyzesinin oğlu, yani kuzeni oluyor annemin. Tum akrabalarımız, annem babam onun annesi abisi ablası herkes ilişkimizi biliyor 4 senedir ilişkimiz devam ediyor. Annesiyle konuşmasına rağmen abisi evlenmediğinden onu bahane ederek nişanlanmamıza veya sozlenmemize musade etmiyor. O evlenmeden nası olacakmış, abisi dediğimiz şahıs 35 yaşında, asla kimseyi beğenmeyen herkese kusur bulan bir tip. Bu arada annesi beni cok sever benle problemi yok 3 ayda bir tedavisi var en son gittiğimde bana cok guzel bir eşarp hediye etti takmam icin sağolsun, ablası aynı şekilde sever beni. Erkek arkadaşımla da cok iyi aramız hani belki yaşın erken diyenler olacak hayatını yaşa diyenler, sağolsun ben onunla hayatı yaşıyorum kafalarımız uyuşur ben evlenip cocuk yapma hayali kurmuyorum ama sevgililik surecimiz uzun olduğundan sıkıldık yuvamızı kurmak istiyoruz e biraz yakınlaşmalar oluyor bu da benim inancıma gore gunah ama nefis işte genc olunca karşı koyulamıyor ileri gidilmedi ama yakınlaşmalar oluyor elbet bu yuzden ikimiz de huzursuz oluyoruz. İkimizin de işi gucu var neyi beklediğimi bilmiyorum e benim ailem de doğal olarak boyle olunca cok ortalıklarda dolaşmamızı istemiyor. Bundan bir kac ay once annesiyle annem konuştular demiş ki işte benim icin daha cocuk ev yukunu nası kaldıracak ben onu da duşunuyorum bana 1.5 sene ver sonra sıra sevgilime gececekmiş vs annem de hemen okeyledi tabi bana geciyor lafı sozu ancak teyzesine bişey diyemedi(sevdiğinden kırmak istemediğinden). Erkek arkadaşım seneye kışın nişanımız olacağını 2020 yazında da duğun olacağını soyluyor ama, boşuna beklemek beni sıkıyor yani ben yanlışta mıyım ya da napmam nası bi yol izlemem lazım bilmiyorum ki.
Nolacak boyle bilmiyorum?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Nolacak boyle bilmiyorum?