Merhaba arkadaslarim.Kendi ailenizde ablaniz veya anneniz cocugunuza ters davransa terslemek yada nasil desem cocugunuzu sinirlendirip sonrada sen neden bu sekilde davranmasina izin veriyorsun dese yada herkesin icinde cocugunuz birsey soylediginde yalan soyluyor ben oyle bisey demedim bu sekilde konusmasina izin verme dese.

tepkiniz ne olur.ben cocugumu insanlarin yaninda terbiye eden bir anne degilim.bir sorun varsa evimizde basbasa konusarak cozmek isterim.baskasinin yaninda parmak sallayip bak yalan konusuyormussun teyzen oyle soyluyor diyerek onu yargilamam.

15 tatilde sik sik annem ve iki ablamin yasadigi eve gittik.baska sorunlarda vardi tabii ben tepki vermedigim icin sanirim cocugu sinirlendirerek beni uzaklastirmak istedi kucuk ablam.buyuk ablamla sorun yok.annemlede yoktu fakat son gun kizima soyle soyledigini duydum.buyuk torunumun sevgisinin onune kimse gecemez dedi.bu kiside kucuk ablamin oglu oluyor.

ben o gun kimseye hoscakal demeden ciktim ve bir dahada arayip sormadim.sadece yorum fikir alisverisi ve hatam varsa ogrenmek isterim.karisik olduysa uzgunum.sorulara acigim.sevgiler