Arkadaslar merhaba bir konuda kafam karıştığı başka insanlarından fikrini almak istedim. Yapılacak olan yorumlar icin şimdiden teşekkurler

Arkadaşlar gecen yılın Eylul ayında sosyal medya vasıtasıyla bir adamla tanıştım. Mesleğim psikolog ve bu adam tanıştığımız zamanlarda sevgilisinden yeni ayrılmıştı. Bu surecte ona baya destek oldum ve olayları daha kolay atlatmasini sağladım. Kısa suren ama onu oldukca sarsan bir ilişki idi. 1,5 ay kadar sonra yuz yuze geldik. Başka şehirlerde yaşıyoruz biz. Oncesinde zaten sayfalarca mesajlastigimiz zamanlar oluyordu. Buluşma sırasında bir kafede saatlerce oturduk ve konuştuk. Hadi konuşmaya doyamadık gibi bir durum oldu. Bu esnada surekli ellerimi tuttu, bazen yanağımı sevdi ya da surekli alnımdan optu. Otobuse binme zamanı geldiğinde bile bindirmek istemedi ve durakta iki kere otobus kacırdım. Ertesi gun yeniden buluştuk ve gene aynı şeyler oldu.

Bu esnada benim eski sevgilimle devam eden bir hikayem vardı ve o da bunu biliyordu. Eski sevgilim ben ayrılmama rağmen benimle iletişimi koparmak istemeyen bir adamdı ve bazı konularda cok uzulduğum icin onunla dertleşmistim. Yani gecmişimi bilen bir adam ve bende onun gecmişini biliyorum. Gecen hafta da onun olduğu şehirde idim ve gene buluştuk. Bu buluşmalar da surekli ileriye donuk şeyler soyluyor. Yani benim duygusal anlamda kendimi kapatmış bir kadın olduğumu biliyor. Surekli olarak seninle uğraşıp seni acmak istiyorum, acaba bu kabuğunu ben kırabilir miyim, seninle ileride evlenirsek tum bu sozlerini yutarsın ya da benimle ilgili ne duşunuyorsun, benimle evlenmek ister misin, biz sevgili olsak nasıl olur, sen tam aradığım insansın, seneye doktora icin bu şehre gelmen icin dua ediyorum gibi seyler soyluyor. Fakat tum bunlara rağmen kesin olarak bir adım atmıyor. Surekli olarak canın ne zaman isterse bana yaz, ara cok mutlu oluyorum diyor fakat bazen yazdığım mesajlara gunlerce cevap vermediği oluyor. Bu da benim sinirime dokunuyor acıkcası. Bunun acıklamasını yaptı gecen buluşmada seninle iletişim sorunumuz ne olacak, sana yazmak istiyorum ama bazen canım hicbir şey istemiyor gibi bahaneler sunuyor.

Arkadaşlar gercekten bu adam ne yapmak istiyor? Benden hoşlanıyor mu? benim yuzumden mi geriye cekiliyor. Benim ne yapmam gerekiyor? Kafam cok karışık acıkcası

Not: mart ayında yeniden buluşacağız ve benim ondan once sadece 2 erkek arkadaşım oldu ve ikisi de cok kısa surdu. Deneyimsiz olmam bu yuzden galibaBu arada ben 27 yaşındayım o 31.

Edit:kendisi hastam değil, ilişkinin başlangıcı yanlış anlaşılmasın. Arkadaşlar gunlerce yazmıyor dediğim zamanlar 2,3 gun oluyor. Coğu zaman mesajlarıma cevap verir. Hatta uzun uzun yazar sadece bazen bunu yapıyor surekli değil. Hayatında başka birisi yok bundan eminim coğu zaman gozumun onunde telefonunu acar ve gosterir. İlişkisi olan adam telefonunu gizler. Bu konuda eminim ve icim rahat.