Cok dertliyim:(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Cok dertliyim:(
-
03-10-2022, 07:23:23Merhaba kızlar. O kadar doluyum ki paylaşacak birilerine ihtiyacım var. Ama paylaşacak kimsem yok buraya yazmak istedim bende. Hayatım boyunca hep yapayalnız kaldım. Cocukken hep gece yatarken hayaller kurardim ilerde cok guzel arkadasliklarim olacak sonra birine aşık olucam evlenip mutlu olucam diye. Ama maalesef hicbiri olmadı. 26 yaşımdayım etrafındaki insanlar o kadar samimiyetsiz ki kız olsun erkek olsun midem bulanıyor artık insanlardan herkes iyi gununde yanında bana mide bulandırıcı geliyor ve boyle arkadaşlıkları surduremiyorum ne yazık ki. Kac kişiyle arkadaşlığını bitirdim bu yuzden. Hani bazı insanlar vardır gunu gecişte calışır takmaz ama ben omurluk dostluk istediğim icin nankorluk gorduğumde soguyorum konusasim gelmiyor. Oyle olunca da etrafımda iki uc tane insan kaldı.kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Bu yaşa geldim cıkarsız seven bir erkekle karsilasamadim. Oysa ne kadar guzel seven erkekler var benim şansıma mıdır nedir hep ben koşturup durdum. Sevildigimi zannederken kendimi kandirmisimm. uzuldum ağladım sonunda elde var sıfır boşa giden zaman boşa heder olan duygular. O kadar olumsuzluktan sonra erkeklere karşı da hissizlestim. İnanın bı erkekle konustugum zaman cok zorluyordu kendimi hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor bı şeyler hissedemiyorum. Uzun oldu ama Kızmayin lutfen o kadar mutsuzum ki. Şu an .belki 26 yaş genc diceksiniz ama etrafımda o kadar samimiyetsiz erkekler var ki gercekten seven mucadele eden kıymet bilen bir erkeğe denk gelecegime birinin beni cıkarsız, sahipelenerek vazgecmeden seveceğine inanamıyorum artik. Zaten hic bir zaman da sevilmedim. Hayatımı yalnız gecirmekten cok korkuyorum. Bı insanı cıkarsız sevmek bu kadar zor mu gercekten. Ozellikle erkekler tarafından. Seviomus gibi yaptıklarında gercekten egolari tatmin oluyor mu karssiindakinin duygularını hice sayarak. Onun hayalleri duygularıni bu kadar değersizlestirip nasıl bu kadar bencillik yapıyorlar. Daha fazla uzatmaya. Benim canım cok yandı herşeyim yarım kaldi. Sebep olanları Allah a havale edip Rabbime sığınıyorum.