Merhabalar, herkese guzel pazarlar dilerim oncelikle.

Anlatacaklarım dert değil tabi ki ancak değerli goruşlerinizi almak istiyorum. Uzun oldu yazı, şimdiden kusura bakmayın.

4 ay once bulunduğum şehri gecici olarak degişirdim. 2.5 ay oncede neredeyse 3 yıllık beraberliğimi (beraberlik denemez cunku her gunu kendimi yalnız hissettim.) tukendiğim icin sevdiğim halde bitirme kararı aldım. Neler yaşadığımı anlatmayacağım cunku konu bu değil sadece sizi aydınlatmak amacıyla bu şahısla olduğum surece bana her turlu kufuru ettiğini, bana değer vermediğini, bencil olduğunu beni değil ona olan ilgimi sevdiğini, gururumu kırdığını, kendisinden hicbir şey istemeye hakkım olmadığını, bana karşı tek bir adım atmadığını, yaptığı ve soylediği her şeyi hak ettiğimi ama hicbir guzel şeyi hak etmediğimi duşunen, dertlerim ile anlattıklarımı onemsemeyen daha cok kendisi hakkında konuşulmasını isteyen ve beni kaybetmekten korkmayan bir adam olduğunu soylemem yeterlidir heralde.Geriye donup baktığımda hicbir guzel ve mutlu anımız da yok. Ancak karşı taraf ayrıldıktan sonra engellediğim halde surekli farklı numaralardan ulaşmaya devam etti. Şimdi ise engelleri kaldırdım cunku bu ilişkinin ancak onun da rızasıyla (= o başka bir kız bulana kadar) bitebileceğini anladım. Numaranı değişir vs. diyebilirsiniz ama o beni sevmese de ben kalbimin en guzel yerine koyduğum adama boyle bir şey yapamam. Gecmişte de aynısı bana yapıldı. ( Bu konuda beni gomebilirsiniz.)

Ayrıldıktan 2 ay sonra ise bulunduğum cevreyi değiştirmek zorunda kaldım ve cevremden yeni birisi bana acıldı. Şu ana kadar sadece 1 kez dışarı cıktık ve kendisini reddettim cunku eski şahıs ara sıra da olsa yazıyor ya kavgalar ediyoruz ya da seviyorum ediyorum diyordu. (Sevgisi sadece sozde ve whatsapptaydı gercek hayatta sevgiye dair sarılma opme vs. haric bir hareketini gormedim.) Mumkun olduğuca cevap vermemeye calışıyorum kedisine. Aslında yeni birini tanımak icin daha cok zamana ihtiyacım olduğunu duşunuyorum.

Yeni tanıştığım kişi ise bana karşı kibar davranıyor şu an icin. Soru sormak icin bile izin istiyor benden. Kendisini reddettikten sonra başka bir kızla daha yazıştığını sandım. Sanki sevgilimmiş gibi hesap verdi ve o hesap vermek icin cırpındıkca ben utandım cunku hesap verme zorunluluğu yoktu. Benden hoşlanma sebebi doğal olmam, makyaj yapmamam ve her gun aynı paltoyu giymemmiş. Şu an yaşadığım şehirde gecici olarak bulunuyorum bu ay icinde ailemin yanına doneceğim ancak kendisi bunu hic istemiyor. Burada kalabilmem icin ikimiz hakkında yapmadığı plan sunmadığı fikir kalmadı. (Bu planlar işe yarayacak planlar değil, sıkı bir ailem var.) Burada kalmam icin, benim icin maddi manevi her şeyi yapabileceğini soyluyor. ( Ben asla bir şey istemedim kendisinden.) Neden diye sorduğumda benden sorumlu olmak istediğini soyledi. Kendisi yurt dışından daha iyi bir iş teklifi aldı bu yaz oraya yerleşmeyi duşunuyordu ancak ben burada kalırsam gitmeyeceğini de belirtti. Bunları yazıyorum cunku evet daha once gercekten sevilmediğim halde sevildiğimi zannettim ancak ilk defa biri bana "değer" veriyor gibi hissediyorum. Yanlış hissediyorsam beni uyarın lutfen.

Bir tarafta icimde zorla sevgisini bitirdiğim ama hala nasıl sevdiğimi hatırladığım ve bana yazmaya devam eden adam, diğer tarafta bana kimsenin vermediği değeri veren ya da verebiliyor ihtimali olan bir adam.

Eski şahıs hep bana "sen başka birini bulacaksın ve beni terk edececeksin." derdi. Hoş, ayrıldığımda hala kendisini seviyordum (kendimi cok zorladım ona karşı bir şey duygularımı kesmek icin ve başardım sayılır birkac sey haric) ve kimseyi tanımıyordum ama dışardan sanki kendisini haklı cıkarmış gibi gorunuyorum şu an. Kimsenin canını yakmamak veya haksızlık yapmamak icin kimseye karşı bir adım atamıyorum.

Bazen ikisiyle de tamamen ilişkimi keseyim diyorum.

Kısa ve oz ben napayım?

Okuduğunuz icin teşekkur ederim.