Bunu soylemekten utanıyorum ama 24 yaşında neden evlilik stresine girdim bilmiyorum. Bir senelik bir ilişkim var erkek arkadaşımda yuksek lisans yapıyor. Evlilik konusu acıldığında genelde o kapatır konuşmaz. Sorunca da ekonomik durumum iyi olana kadar sana altı dolu olmayan şeyler soylemek istemiyorum der. Benim evlilik konusunu stres yapma nedenime gelirsek en az iki sene yuksek lisans işlerini yoluna koyması ve belli bir birikim yapması derken en az 4-5 senemiz var. Ama ben cocuk konusunda stres yapıyorum gec anne olmak istemiyorum. Tamamen tercih meselesi allah nasip ederse 3-4 cocuk yapmak isteyen biriyim ama nedense 4-5 sene sonra evlenmiş olsam bu bana cok gec geliyor.
Erkek arkadaşıma da yuklenip başının etini yemek istemiyorum cunku bu tek taraflı istenecek karar verilecek bir şey değil. Ayrıca evlilik meraklısı gibi gorunmek istemiyorum. Ama icten ice boyle biri oldum gibi hissediyorum ve ben ne ara boyle oldum bilmiyorum. Universite de arkadaşlarımı eleştirirdim neden erkenden evlenmek istiyorsunuz diye. Şimdi duştuğum duruma bakın. Benden başka boyle duşunen var mı acaba ben anormalim değil mi