Sevgilim tinder kullanmış ?
Kadınca0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgilim tinder kullanmış ?
-
03-10-2022, 07:20:32Arkadaşlar sevgilimin google hesabına girmiştim netflix icin ve google fotoğraflardan screenshotlari gordum.kendi tinder hesabı ve bunu beğenen bir kızın fotosu.kiz cok guzeldi muhtemelen Screenshot alıp arkadaşına attı.Asla beklemezdim bunu sevgilimden.beni cok seven bana hediye almak icin ac kalıp para biriktiren biri bu adam. Nasıl boyle yaptı anlamıyorum.beni ilgisiz bırakmadı sevdi cok sevdi her zaman yanimda oldu.ben de aynı şekilde.soyledigimde inkar etti arkadaşım acmıştır falan dedi ben de salak yok karşında dedim ısrar ettim baskı yaptim dokuldu sonra. Sacma bi heyecan aradım dedi buluşma bile olmadi cok az konuştum dedi ama ben bitirdim. Boyle bisey olursa bitiririm demistim bastan.agladi saatlerce ağlamaktan gozleri şişti. Ama yine de affedemedim. Aslında o kadar asigim ki Ama bu durum cok hassas. Ne yapicam bilmiyorum arkadaşlar işin icinden cıkamıyorum.hani cidden guzel bi ilişkimiz olmasaydı donup bakmazdım bile ama herkesin kıskanacaktı bi ilişkiydi.hayatimda ilk kez huzurluyum mutluydum . Şimdi ne olacak bilmiyorum.en kotusu de aynı zamanda en iyi arkadaşım en iyi dostumdu.herseyi kaybetmiş gibiyim.yorumlarinizi bekliyorum.bunu anlatacak başka kimse yok.tesekkur ederim.