merhaba kızlar ben eşimi cok seviyorum 1.5 senedir evliyiz aramızda hiz sorum yok taki kayınvaldemler bize gelesiye kadar onlarla aramızda 1000 klometre var geldiklerinde 1 ay kalıyorlar bayramda memlekete gittim eşim gelemedi kayınvaldemlerle aynı memleketim 20 gun eşimden ayrı kaldın evime donerken peşime kayın valdem kayın pederim ve gorumcem takıldı ne yalan soylum rahatsız oldum cunki eşimi cok ozlemiştim cocuk yok coluk yok anlarsınızya evimde pek musayit değil. herneyse iyi geldiler sefa geldiler bide bu ara işle ilgili problemlerim vardı ama anlayış nerde .... ben calışıyorum eve yorgun geliyorum sofra kur bulaşık cay servisi yok meyve bi bakıyorum yatma vakti gelmiş hic bişey anlamadan doğru durust dinlenmeden tekrar işe gidiyorum eşime durumdan bahsettim kimse beni duşunmuyo bi koşeye cekiliyo bu da yorgun diyen yok dedim ... oda bana kızdı kızlar ben eşime budurumu bilsin diye soyledim bana haklısın canım idare et dese sorun kalmıycak ama yooo kızıyo neden boyle kendimi değersiz hissettim annesine daha cok değer veriyo galiba cok canım sıkkın sizce ne yapmalıyım:cok uzgunum: