Arkadaşlar... Nereden başlasam bilemiyorum. Bizim bir aile dostumuz gibi ahbaplarımız var. Durumları cok iyi. İstanbul'da ikamet ediyorlar. (Etiler) Neyse konu bu değil aslında. Bu ailenin uc cocuğu var. Birisi erkek ve yurt dışında zaten. İki kızları var. Birisi 28 yaşında diğeri otuzlarında. İkisine de abla diyorum. 2 gunluğune geldik misafirliğe onlara. İstanbul dışından. Bu arada bu 28 yaşında olan ablanın adı Ece olsun diğerininki Pınar olsun. Dun sabah Ece Abla ile gezdik eğlendik. Akşama da seni bir gece kulubune gotureyim mi dedi. Olur dedim. Hatta Pınar Ablan da gelir dedi. Tamam dedim. Akşama Pınar Abla geldi eve. Hazırlandık cıkmak icin filan. Bunlar dediler ki bana. Sen gencsin ( 19 yaşındayım) Dans et eğlen istediğin gibi ic cekinme dediler. Kopuyoruz bu gece filan dediler. Bazen olur oyle icilir eğlenilir falan dediler. Hatta Ece Abla şey anlattı ben kac tane arkadaşımın sağ koluyumdur her sarhoş olan veya başı belaya giren beni arar dakikada gelirim dedi. Neyse. Bu arada sadece iki gunluğune geldik buraya onlar elimi cuzdanıma attırmıyorlar hicbir şekilde. Gittik gece kulubune eğlendik filan. Bu arada ben birkac bir şey ictim tabii. Gumbur gumbur muziğin de etkisiyle biraz başım donmeye başladı. Boyle nasıl anlatsam sarhoş oldum ama oyle bilincini kaybeden bir sarhoşluk değil. Her şeyi cok net hatırlıyorum. Beni gorunce Ece Ablanın yuzu duşmeye başladı. Bana ters davranmaya filan başladı. Saat epey gec oldu. Sonra hesaplar geldi. Tabii onlar bana hesap odetmeseler de benim param var yanımda. Ece Abla birden dondu dedi ki senin hesap 150 TL tutmuş. Ben o an cok şaşırdım. Bakın yanlış anlamayın tabii ki durumları iyi diye onlar odemek zorunda değil. Sadece yapılan davranışa şaşırdım. Boyle ters davranmalar filan. Onceden de harcamıştım biraz. Tam o kadar miktar cıkmadı cantamdan. Bir kısmını verdim ucretin. Sonra da dedim ki geri kalanını eve gidince vereceğim hemen. Neyse eve gidelim dediler. Taksi filan cağırdılar. Ece Abla bana cok kotu davranıyordu. Kolumu hafif sertce sıkarak beni taksiye bindirdi. Sonra da dedi ki beni bu gece cok uzdun. Ben de sordum Ece Abla hatırlamadığım bir şey yaptım mı dedim. Masayı salladın filan dedi. Masa dediği şey barlarda olan kokteyl masalarından. Hani o salladığım anda kesinlikle masada icki vs. bir şey yoktu. Hicbir şey devirmedim. En fazla yaptığım şey bu olmuş yani. Yani size şoyle soyleyeyim kimseye zarar vermedim, hani bazı insanlar sarhoş olup gider başka insanlara catar filan. Kesinlikle oyle bir şey yapmadım dediğim gibi hepsini hatırlıyorum yaptıklarımın. Neyse Pınar Abla başka bir evde yaşıyor. O evine gecti biz Ece Ablayla eve gectik. Birden bana şoyle dedi: " Sen boyle yaparsan insanlar seni kullanır, erkekler seni kullanır dedi." İnanılmaz icime oturdu bu laf

Bu arada lutfen konum polemiğe cekilmesin zaten cok uzgunum

Okuduğunuz icin cok teşekkurler.