Şu sıra cok konu actım ama yorumlarınız bana iyi geliyor..
Konuya gelecek olursam. 3 aylık evliyim ama eşimin bazı huyları kendinden soğutmaya başladı. İstiyor ki gel desin geleyim git desin gideyim. Bugun konuştum dedim “ beni yonlendirme, ben nerde ne yapacağımı biliyorum”.. surekli kendi dediğinin olmasını istiyor.
Bu akşam ablasına yemeğe gidecektik. Dun akşam babası “ biz yarın seni de alalım erken gidelim oğlumda işten ablasına gecer “ dedi bana. Benden olur falan dedim ama akşam eve geldik boğzlarım şişmiş rahatsızlandım. Biraz once eşim aradı bende “baban ararsa soyleyeceğim rahatsız olduğumu, akşam işten sen gelince birlikte gideriz” dedim. Actı ağzını yumdu gozunu neymiş ben babası gidelim deyince olmaz dersem ayıp olurmus. Madem ablasına birkac saat erken gidemeyeceksem kendi ablama da gitmeyecekmişim. (Yemekten sonrada ben arkadaşımın eğlencesine(arkasının duğunu var bugunde erkek kınası var) gecerim seni de ablana bırakırım demişti tamam demiştim bende. Ablama gitmem tamamen onun fikriydi)
Bende beni yonlendirme yeter artık hastaysam hastayım gelemicem derim babana Ablama bırakmak senin fikrindi oraya da gitmem dedim yuzune kapattım telefonu. Bu adam beni bana bırakmıyor istiyor ki surekli o bi şeyleri desin ben yapayım.