Herkese selam,
Bu aralar cok sık konu acmaya başladım. Ama keşke bu konuyu acmak zorunda kalmasaydım. Gunlerdir atamadım icimdeki ofkeyi hırsı. Gecmiş konumu bilenler vardır belki cok guzel bi arkadaş kazığı yedim. Afiyetle hemde. Eski eşimle sevgili olmuşlardı.
Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum. Bunu soylemekteki amacım gecmişten bi tecrubem vardı herkese kolayca guvenmemen lazımdı ama sanırım cok salağım ben. Herkesi kendim gibi goruyorum ya da insanların bu kadar kotu olabileceğine inanmak istemiyorum.
Yakın zamanda işten ayrıldım. Daha doğrusu mecburi bi istifa oldu. Son donemde calıştıgım yerde sıkıntılar vardı. Ve bu sıkıntılar beni cok sinirlendiriyodu, haksızlığa ugradıgım durumlar olmuştu hatta. Aynı işyerinde calışan bi arkadaşım var. Var(dı) daha doğrusu. Onunla dertleşirdik. Kurum muduru hakkında konuştuğum olmuştu ama o da konuşurdu hatta benden daha fazla. Keşke diyorum o msjlarını saklasaydım. Salak kafam işte. Ona bi sır vermiştim. Ama o kadar guveniyordumki yediğimz ictiğimz ayrı gitmez hergun birlikteydik cok yakındık. İşyeri hakkında dertleşirdik salak gibi herşeyi anlatırdım ona. Şimdi şimdi geliyo aklıma o kadar cok laf almışki ağzımdan. Kendimi dovesim var bu salaklığım yuzunden. Tamam belki ben mudurun dedikodusunu yaptım ama gercekten haksızlık yapmışlardı ve dertleştiğim kişi de en yakın arkadaşımdı. Onunda sıkıntıları oluyodu o da anlatıyodu.
Cok uzatmak istemiyorum. Mudur benim istifa etmemi istedi cunku butun konuştugum şeyleri duymuş, oğrendim dedi. Benim aklıma bu bahsettiğim arkadaşım gelmedi kesinlkle. İşyerinde başkası vardı ondan şuphelendim cunku mudurle arası cok iyi biridir acaba dedim hakkımda bişeylermi soyledi. Ama o arkadaşımla paylaştıgım sırrı biliyodu mudur. Mumkun değildi yani başkasından duymuş olması.
Neyse ben işten cıktım bu arkadaşım ben ayrılırken ağladı hatta. Sonrasında hep goruştuk yazdı surekli. Ama oğrendim ki herşeyi gun gun mudure anlatan bu arkadaşımmış. Malesef kesin şekilde oğrendim. Yanlış anlama ihtimalim yok. Oğrendiğim an başımdan kaynar su dokuldu sanki. Bi duşunun hergun kardeş gibi yakın oldugunuz dertleştiğinz herşeyinizi paylaştıgınız bi insan. Neden bu kotuluğu yapar ki? Bolumlerimiz cok ayrı benden bi cıkarı olamaz ben işten ayrılırsam o yerime gecemez bu nedenlerde olamaz.
Msj yazdım neden bu kotuluğu yaptın ben sana naptım arkadaşlıktan başka dedim. Kabul etmedi tabi once. Sonra ben bikac deneme yaptım uzun uzun anlatmak istemiyorum. O arkadaşım oldugu kesinleşti yani. Aramızı bozmak istiyolar dedi ben sana kanıtlıycam bunu dedi bikac gun sonra da engelledi beni.
Ama ben bir turlu icimdeki hırsı atamıyorum. Yediremiyorum kendime. Bu beni kotu bi insan yaparmı bilmiyorum ama intikam almak istiyorum. Hicbir şey olmamış gibi işyerinde devam ediyo herkesle gulup eğleniyo. Hic bir kotuluğum olmamıştı ona, ailesini tanıyodum hergunumuz birlikteydi. Bana bi akıl verin lutfen, napmam gerekiyo? Gunlerdir duşunuyorum ağlamaktan icim cıktı. Ama kırgınlıktan cok kızgınlıgım cok fazla. Haketmedim ben bunu. Duşunsenize her konuştugumuzu anlatmış herguj rapor sunar gibi. Ve mudur elinde ekrangoruntusu oldugundan bahsetmiş. Msjlarımızı gondermiş demekki.
Canı yansın istiyorum onunda,beni boyle bi insan haline getirdi ama o da uzulsun bu yaptığı yanına kalmasın istiyorum. Lutfen bi akıl verin bana
Hırsımdan ne yapacağımı şaşırdım!!intikam almak istiyorumm!
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Hırsımdan ne yapacağımı şaşırdım!!intikam almak istiyorumm!