Kızlar herkese iyi aksamlar icim herzamanki gibi doldu bende kendimi buraya attım kac gundur duşunuyorum da moralim bozuluyor uzuluyorum duşunemeye calışıyorum amma ve lakin duşunmeden gecemiyorum

Kalabalık bi ailede yapayalnız buyudum amca dayı teyze hala hepsi var ama amcalık sayılık teyzelik kavramını hissetmek hic nasip olmadi yani akrabalık bağını hissedecek bi yakınlıkları olmadi

Cok sayıda kardeşim vardı belli sebeplerden uzak buyuduk herşeye rağmen onlar benim icin herşeyden kıymetli ama hani başka ailelerde bi sıkıntı olurda kardeşini ararsın kotu gunde dertlesmek mutlu haberde mujde vermek icin once onu ararsın gun icinde saatlerce konuşursun edersin ya oda olmadi hatta ablamı cok severim bi ara bana ilgisi olan biri vardı benimde aklim kaydı şimdiye kadar hic oyle bisey anlatmamışım ona rağmen ilk soylediğimde kimdir nedir nasıl tanıştın vs hicbirsey sormadı sonra tek birsey sormadı aylar sonra birgun sahi ne oldu dedi olmadi dedim neden diye sormadı bile

Hani guzel bi kızda olmadım cirkin degilim ama işte hicbirzaman bi erkeğin tercih ettiği kadın ben olmadım gecebilmek duygusu falan nasıl biseydir anlayacağınız ondanda bi haberim

Maddi yonden deseniz ordanda yuzum cok gulmedi hatta cocukluğum hatırlamak istemeyeceğim kadar sıkıntıyla gecti
Gitmek gezmek tozmak onları bile son bi kac yildir gordum sayılır

Is guc konusu derseniz ondanda muzdaribim bakiyorum bi coğundan cok fazla emek vermişimdir belki ama bazıları her yandan cok farklı hayatlar yaşarken ben cok daha farklıyım kimisinden cok daha fazla calışıp aldigi maaşın yarısını alamıyorum
İse alındığında sanirim bu sever şansım guldu hayat banada gulecek diye heyecanlanmıştım ki oda fiyasko hayaller hayatlar olayı gibi Oldu....

Aşk meşk olaylarınıza hic gormedim sonunda bezdim vazgectim şimdide hayatım hergun birine neden evlenmedin neden eğlenmiyorsun sorularına cevap vermekle geciyor

Uzattım kusura bakmayin neyse demem o ki artik bi usanmislik canından gecmişlik var ustumde mesela kocalarına yada sevgililerine dunyayı dar eden kızları gordukce boyle biri olsam kıymetli olurmuydum birileri icin diye dusunuyorum

Yada cok guzel birini gorunce sorguluyorum neden ben guzel biri olmadım diye

20 lerindeki kızları gorunce acaba bende o yaşlarda oyle guzeliydim yada giyinsem bende onlar gibi suslersem banada yakışıklıydı diyorum

Gecende uzun zamandır gorusmedigim biriyle karşılaştım yaşlarımız vs aynı ama ben ailevi ve maddi durumlardan dolayi uniyi falan cok sonra guc bela okudum o ise kucumsemek maksatli soylemiyorum ama dersle vs ilgisi pek yoktu atanmış zamanında maaşı gayet iyi iste yeri kafası rahat hayat şartları benden cok iyi ama bi suredir sorgulamadan edemiyorum benim hayatin belki bi başkası icin luks satılacak nitelikte diye kendimi teselli etmeye calışıyorum ama yok

Sanki kalbim kırık cam parcası toplamaya calıştıkca elime batıyor heryanimi kanatiyor