Sevgilime cok kızgınım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Sevgilime cok kızgınım
-
03-10-2022, 07:16:37Sevgilimin işi son zamanlarda biraz stresli, bu yuzden bana olur olmadık patlıyordu. Hoşgormeye calışıyordum gececek diye ama bugun daha kotu oldu. Bana bir eşyasının yerini sordu (kısa sureliğine bir şehre taşındık, sevgilim calışıyor ben calışmıyorum. Evle ilgili her şeyle ben ilgileniyorum ama daha bir duzen oturtamadım.) ben de hatırlayamadım bir turlu ve bu yuzden bana sorumsuz, duzensiz olduğumu vs soyledi. Ben de kendimi savunurken biraz sesimi yukselttim, tartışma daha cok buyudu ve bana tokat attı. Ben hayatımda hic boyle bir şey yaşamadım, 16 sene ailemle yaşadım ki ergenlikte baya asiydim ve o en kotu zamanımda bile en fazla odama yollanmışımdır, ailemde boyle birşey hic gormedim bu yuzden şok yaşadım resmen. Kufur ettim ona, defolup gitmesini vs soyledim. O da bana kirayı da faturaları da kendinin odediğini ve hicbir yere gitmeyeceğini soyledi. Kendim cıkıp dolaştım biraz, eve geri donduğumde hatasını anladığını umuyordum ama bana aşırı tepki verdiğimi ve abarttığımı soyledi. Tekrar kavga ettik ve bu sefer kendi gitti, saatlerdir yok. Az once de bana bu gece eve gelmeyeceğini soyledi ve beni engelledi. Şuan ona aşırı kızgınım, benden ozur dilemesini bekliyorum ve bunu yapmaması beni daha da cok sinirlendiriyor. Biraz sakinleşeyim diye buraya yazdım, gercek hayatta kimseye anlatamam.