bana akıl verin??
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- bana akıl verin??
-
03-10-2022, 07:15:19Herkese merhaba arkadaşlar.Ben uc yıllık evliyim. Ailemin istemediği biriyle evlendim.mezhep farklılığı eşimin işsizliği derken bu evlilik oldu.evlenmeden once bir guatır rahatsızlığı vardı ve amelyat oldu gecti duzeldi dedim.Aslında daha bilmediğim rahatsızlıkları varmış .Herşey ailemin istemediği kadar varmış onlar benim gormediğim gercekleri gormuşler ailemin onu istememesini kin yaptı onları evimize istemedi kovmaktan beter etti banka kasasında duran duğun bilerziklerimi benden habersiz cantamda duran kasa anahtarını alıp borclara vermek bahanesiyle yok etti .aileme gitmeme onlarla goruşmeme izin vermedi. Hergun aileme kavga dovuş kufurler v.s..hem işe gidip hem ev işlerine birden koşuşturuyorum yaptığımı beğenmez surekli kaynana gibi tepemde dolanır ve en kotusu maaşımı olduğu gibi alıp banada beş on lira yol parası harici beş kuruş vermez(onuda babasına verdiyo)bir ihtiyacın varmı diye hic sormaz.akdeniz ateşi hastalığı ve amiliot rahatsızlığı varmş bana bunu yeni soylediler bu hastalıklarına bağlı bobrek hastalığı da oluştu.cocuğumuz olmuyo ve cocuk isteme gibi hevesi yok olsada artık ben usandım uc yılımı goz yaşıyla gecirdim cok pişman oldum evlendiğime boşanıcam dediğimde eşime seni oldurum anca oyle biter bırakmam seni diyo napıcam ben aklıma gizliden terk edip gitmek geliyo o zamanda aileme zarar verir onlar seni oğretiyo diyo onu istemediğimi evlilikten soğuttuğunu kabullenmiyo sadece habersizce gitmek geliyo aklıma sizce napabilirim